Тотнъм ще спре Ман Сити


И. Ангелов

Тотнъм ще спре Ман Сити

Тотнъм - Манчестър Сити
Дата: 29.01.2014г.
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Час: 21:45
Съдия: Андре Маринър
 

Шпорите ще опитат да пресекат пътя на един от главните претенденти за титлата в Англия. Водените от Пелегрини "граждани" спечелиха последните си 7 срещи в лигата, но пък при Тим Шерууд Тотнъм само веднъж не успя да вземе трите точки от своите опоненти.

В месец ноември Сити буквално разпиля тима на Андре Вилаш-Боаш тогава с 6:0, но това се случи в Манчестър, а сега Тим Шерууд ще иска отмъщение. Шерууд няма загуба в елита на Англия до момента, а и спечели 4-те си последните мача с Тотнъм.

Напускането на Вилаш-Боаш се оказа възродително за бившият нападател на Сити, Емануел Адебайор, който вкара 6 гола в 8-те си мача във всички турнири. Миналия сезон Тотнъм победи "гражданите" тук с 3:1, като ще иска да повтори това в опит да достигне Топ 4.

Паулиньо приближава завръщането си за домакините и Шерууд ще трябва да прецени състоянието му преди мача. Той пропусна последните 4 срещи с тима. Андрос Таунсенд също се завръща, заедно с Ян Фертонген, но Сандро и Йонес Кабул остават аут.

Мануел Пелегрини не е побеждаван в последните 19 мача във всички турнири, спечелвайки 16 (3 равни). Сити събра невероятните 110 гола до момента, а сезонът е далеч от приключил. 

Нападателят Алваро Негредо вкара 23 гола до момента, като се завръща от травма в раното и може да започне срещата. Той ще възобнови партньорството със Серхио Агуеро, който вкара хеттрик през уикенда и сега има 25 гола във всички турнири. Давид Силва също се връща, а след почивките си в игра ще видим и Джо Харт, Пабло Сабалета, Венсан Компани и Фернандиньо.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 2:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194