Юнайтед трябва да изиграе срещата с Болтън при пълна концентрация


.

Юнайтед трябва да изиграе срещата с Болтън при пълна концентрация

Манчестър Юнайтед приема Болтън в среща от Висшата лига на Англия като можем спокойно да кажем, че двубоят ще бъде завързан, тъй като идва в неприятен момент за “червените дяволи”.

Шампионите загубиха две точки преди международната пауза, завършвайки 2:2 със Съндърланд на “Олд Трафорд” и изостават на 2 точки от Челси. Освен това Сър Алекс има доста проблеми със състава си и то най-вече в нападение, където с контузии са Уейн Рууни и Майкъл Оуен. Все още невъзстановен е Габриел Обертан, който трябва да дебютира за Юнайтед.

Така като изключим младият Македа, който вероятно ще видим утре, единственият истински нападател остава Димитър Бербатов. Не е ясно обаче дали и той ще играе по две причини. Първо на Бербо му се събраха доста мачове, след като Мъри Стоилов реши да го държи 90 минути в мачът, който не трябваше да се играе с Грузия. Няколко часа след това капитанът на България стана баща на дъщеря и е нормално в дните след раждането на малката Дея да не му е до футбол.

Болтън с 2 победи, 2 равни и 3 загуби засега се намества на 13-ата позиция в класирането като напоследък показва изключително добри игри. В последния си мач “тротърс” завършиха 2:2 със силния тим на Тотнъм, а преди това биха като гост с 2:1 Бирмингам Сити. По-важното е, че в последните си 5 мача тимът е непобеден.

За проблемите в състава на Юнайтед вече споменахме, но трябва да добавим, че вратарят Едвин ван дер Сар ще се завърне в титулярния състав. Има шанс да видим и Оуен, макар и Сър Алекс да трябва да поеме голям риск със здравето на острието. А наближава мачът с Ливърпул, в който Оуен ще е много ценен. Джони Еванс е под въпрос поради травма на глезена.

Сам Рикетс няма да играе а Болтън. Шведският нападател Йохан Елмандр ще бъде под въпрос до последно.

Въпреки отсъствието на Рууни и проблемите на атаката Юнайтед е абсолютен фаворит в този двубой. Той обаче няма да е никак лесен. Първо трябва да се съхранят сили за мача с ЦСКА Москва в сряда, а и да се мисли за Ливърпул. Освен това видяхме колко близо до победа на “Олд Трафорд” бе Съндърланд, който показа смела игра. Ако Болтън повтори представянето на “черните котки” може да измъкне нещо от най-тежкото си гостуване през сезона.

Последни 5 мача:
Манчестър Юнайтед: РПППП
Ботлън: РППРП

Коефициенти на bwin:
Манчестър Юнайтед – 1,20
Равен – 5,75
Болтън – 13,00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
192