Юнайтед ще се възползва от неубедителния Фулъм


И. Ангелов

Юнайтед ще се възползва от неубедителния Фулъм

Фулъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 02.11.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт

Манчестър Юнайтед се изправя пред възможността за първи път през новия сезон да победи в два поредни кръга, след като Дейвид Мойс е на 8 точки от върха и Арсенал. "Червените дяволи" нямат загуба в последните 3 кръга, като всъщност целия октомври тима се представи стабилно. С победа тук Юнайтед може да прескочи вечния враг Манчестър Сити в класирането.

При успех "червените дяволи" ще постигнат 6-та поредна победа над Фулъм в елита на Англия. Шампионите не са побеждавани от своя опонент от декември 2009-та година, когато голове от Дани Мърфи, Боби Замора и Деймиън Дъф донесоха домашна победа с 3:0.

Без загуба от 6 мача във всички турнири, изглежда гостите закрепиха формата си след неспокойното начало на сезона, а освен всичко Дейвид Мойс постигна и прекрасна победа, типична за Юнайтед в последните години, в последния кръг над Стоук Сити, след като на 2 пъти изоставаше в резултата, а победи с 3:2 с голове в края на мача.

Сега и състава е в почти пълно здраве, след като само Дани Уелбек има проблем в коляното. Останалите нападатели в лицето на хората във форма за тима - Уейн Рууни и Чичарито, са на линия, а Робин ван Перси, който не намира мрежата често този сезон, също може да започне.

Мартин Йол трябва да се справи след загубата от Саутхемптън в последния кръг. Мениджърът заговори, че е озадачен от представянето на своите в онова гостуване, което дойде само дни след добрата победа над Кристъл Палас с 4:1, в която се видя съвсем друго лице на Фулъм.

Атаката на тима страда този сезон, като само веднъж домакините вкараха над 1 гол в мач, и това бе срещу Палас. Това почти удвои сметката от голове за сезона. Юнайтед има само 2 чисти мрежи тази година в 9-те кръга в елита, но сега Рио Фърдинанд и капитанът Неманя Видич отново са в състава.

За Фулъм се завръща Бреде Хангеланд, който пропусна последните 2 срещи, но Уго Родайега остава под въпрос. Матю Бригс също е контузен.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

28 септември Фулъм - Кардиф 1:2 (Висша лига)
05 октомври Фулъм - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
21 октомври Кристъл Палас - Фулъм 1:4 (Висша лига)
26 октомври Саутхемптън - Фулъм 2:0 (Висша лига)
29 октомври Лестър - Фулъм 4:3 (Купа на Лигата)

Манчестър Юнайтед:

05 октомври Съндърланд - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
19 октомври Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 1:1 (Висша лига)
23 октомври Манчестър Юнайтед - Реал Сосиедад 1:0 (Шампионска лига)
26 октомври Манчестър Юнайтед - Стоук Сити 3:2 (Висша лига)
29 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 4:0 (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:
Фулъм - Манчестър Юнайтед

 
59 срещи
8 победи за Фулъм
12 равенства
39 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 135:66 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 6.50
Равен - 4.00
Манчестър Юнайтед - 1.61

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
255