Астън Вила със сигурност има да си връща на Тотнъм


П. Пенков

Астън Вила със сигурност има да си връща на Тотнъм

Астън Вила - Тотнъм
Стадион: "Вила Парк", Бирмингам
Дата: 20.10.2013г.
Час: 18:00
Съдия: Фил Дауд


В единствената среща от неделния ден от осмия кръг на английската Висша лига, Астън Вила приема Тотнъм на стадион "Вила Парк". Двата отбора заемат близки позиции във временното подреждане, като Тотнъм съответно е шести с актив от 13 точки, докато Астън Вила е 10-ти с 3 спечелени точки по-малко. Съставът на Андре Вилаш-Боаш започна по категоричен начин кампанията, но регистираните 2 загуби и 1 равенство в последните 5 мача изместиха тима от челните позиции. "Шпорите" изпратиха започнаха месец септември с загуба от градския съперник Арсенал, след което последваха 2 победи - над Норич Сити и Кардиф. След това "лондончани" срещнаха нов труден противник в лицето на Челси, срещу който обаче успяха да спечелят точка, за разлика от мача с Арсенал. В началото на октомври съставът на Андре Вилаш-Боаш срещна третия си градския съперник в рамките на 5 изиграни мача, като този път тима се изправи срещу Уест Хем. Тотнъм отново показа слаба игра, губейки с 3:0 от "чуковете".
Астън Вила също регистрира 2 загуби, 1 равенство и 2 победи в последните 5 мача от Висшата лига. В хронологичен ред те бяха представени така - загуба у дома от Ливърпул с 1:0, загуба отново у дома, този път от Нюкасъл с 2:1, победи над Норич Сити и Манчестър Сити и нулево равенство при визита на новака Хъл Сити. Със сигурност съставът на Пол Ламбърт има какво да си връща на този на Тотнъм, след като именно "шпорите" отсраниха "бирмингамци" в Купата на Лига в края на септември.

За Астън Вила Кристиан Бентеке би трябвало да се завърне в игра, след като през миналата седмица поднови тренировки с националния отбор на Белгия. Чарлс Н'Зогбя, Джорс Окоре и Гари Гарднър обаче със сигурност остават аут, поради контузии.

За Тотнъм Ленън и Адебайор също подновиха занимания, но се очаква да отсъстващ още 1-2 седмици докато възвърнат желата физическа форма. Етиен Капуе и Йонес Кабул са аут, докато Дани Роуз може да се върне отново в игра.

Прогноза: Астън Вила - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Астън Вила:

14 септември Астън Вила - Нюкасъл 1:2 (Висша лига)
21 септември Норич - Астън Вила 0:1 (Висша лига)
24 септември Астън Вила - Тотнъм 0:4 (Купа на Лигата)
28 септември Астън Вила - Манчестър Сити 3:2 (Висша лига)
05 октомври Хъл Сити - Астън Вила 0:0 (Висша лига)

Тотнъм:

22 септември Кардиф - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
24 септември Астън Вила - Тотнъм 0:4 (Купа на Лигата)
28 септември Тотнъм - Челси 1:1 (Висша лига)
03 октомври Анжи Махачкала - Тотнъм 0:2 (Лига Европа)
06 октомври Тотнъм - Уест Хем 0:3 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Астън Вила - Тотнъм

151 срещи
53 победи за Астън Вила
34 равенства
64 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 245:212 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Астън Вила - 3.80
Равен - 3.50
Тотнъм - 2.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
166