Ще успее ли Ливърпул да продължи успешната си серия?


П. Пенков

Ще успее ли Ливърпул да продължи успешната си серия?

Суонзи - Ливърпул
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 16.09.2013г.
Час: 22:00
Съдия: Майкъл Оливър


В последен двубой от четвъртия кръг от английската Висша лига, Ливърпул гостува на Суонзи Сити с понеделник от 22:00 часа. Съставът на Михаел Лаудруп се изкачи до 16-та позиция в подреждането, след като в кръга преди паузата за националните отбори, постигна победа с 2:0 като гост на Уест Хем. Спечелените три точки бяха и първите за тима през настоящата кампания, след като "лебедите" записаха две поражения преди това - от Манчестър Юнайтед с 4:1 и от Тотнъм с 1:0. 

Бившият играч на Ливърпул Джонджо Шелви вероятно ще може да започне като титуляр в този мач, след като успешно се възстанови от травмата си и заяви, че се чувства напълно готов за игра. Найтън Дайер пък продължава да бъде под въпрос, докато Нийл Тейлър е аут със сигурност, което означава, че Дейвис отново ще продължи да оперира на левия фланг. Мениджърът Михаел Лаудруп вероятно ще заложите на същите играчи, които победиха "чуковете" с 2:0 в третия кръг.

Феновете на Ливърпул могат да бъдат изключително доволни от старта на любимците си през тази кампания, тъй като "мърсисайдци" са временните лидери в подреждането с максималния възможен актив от точки. В първият кръг съставът на Брендън Роджърс победи у дома Стоук Сити с минималното 1:0, резултат, който се повтори и следващите две победи на тима, съответно като гост на Астън Вила и у дома срещу вечния съперник Манчестър Юнайтед. Именно последната победа беше от голямо значение за атмосфертата вътре в отбора, която вероятно ще се отрази върху по-нататъшното представяне на "червените".

Десният защитник Глен Джонсън се очаква да пропусне следващите няколко седмици от сезона, след като нарани глезена си по време на сблъсъка с "червените дяволи". Даниел Стъридж не беше в групата на Англия за квалификационните срещи на тима през последните две седмици, поради контузия, но се очаква да се появи в игра този понеделник. Коло Туре също се завръща в игра, след невероятно бързото си възстановяване от контузия, така Мартин Шкъртел се очаква да заеме позиция на резервната скамейка. Луис Суарес пък ще трябва да изтърпи последните си 2 мача от наложеното му наказание.

Прогноза: Суонзи Сити - Ливърпул 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

17 август Суонзи - Манчестър Юнайтед 1:4 (Висша лига)
22 август Суонзи - Петролул 5:1 (Лига Европа)
25 август Тотнъм - Суонзи 1:0 (Висша лига)
29 август Петролул - Суонзи 2:1 (Лига Европа)
01 септември Уест Бромич - Суонзи 0:2 (Висша лига)

Ливърпул:

10 август Ливърпул - Селтик 0:1 (Приятелска среща)
17 август Ливърпул - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
24 август Астън Вила - Ливърпул 0:1 (Висша лига)
27 август Ливърпул - Нотс Каунти 4:2 сл. прод. (Купа на Лигата)
01 септември Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Суонзи - Ливърпул

10 срещи
3 победи за Суонзи
4 равенства
3 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 14:8 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Суонзи - 3.40
Равен - 3.40
Ливърпул - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
195