Манчестър Сити ще открие третия кръг с класика над Хъл


П. Пенков

Манчестър Сити ще открие третия кръг с класика над Хъл

Манчестър Сити - Хъл Сити
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 31.08.2013г.
Час: 14:45
Съдия: Фил Дауд


В събота от 14:45 часа Манчестър Сити и Хъл Сити ще открият третия кръг в английската Висша лига, изправяйки се един срещу друг на "Етихад Стейдиъм". Домакините за момента заемат седмата позиция в подреждането, след като успяха да спечелят само 3 точки в първите си два изиграни двубоя. В пилотния кръг от надпреварата съставът на Мануел Пелегрини постигна категорична победа у дома с 4:0 над борещия се за оцеляването си през миналия сезон - Нюкасъл. Седмица по-късно обаче "гражданите" бяха неприятно изненадани от новака Кардиф Сити, който пред собствените си фенове успя да постигне обрат над тим с ранга на Сити и то в първия си домакински сблъсък.

Мениджърът Мануел Пелегрини отново няма да може да разчита на контузените Стеван Йоветив и Венсан Компания, а Мика Ричардс е под въпрос, след като поднови тренировки през тази седмица. Матия Настасич пък пропусна старта на сезона, поради болки в глезена, но се очаква да замени Шави Гарсия в предстоящия двубой с Хъл.

Хъл Сити също може да се похвали с 3 спечели точки през сезона си в елита на Англия, като те бяха спечелени миналия уикенд, когато "тигрите" надиграха у дома Норич Сити с минмалното 1:0. Мениджърът на тима Стив Брус заяви след мача, че е изключително доволен от победата, като всяка точка ще е от значение за оцеляването на Хъл Сити през сезона в елита, особено след загубата на точки в първия кръг, когато "оранжевите" загубиха на "Стамфорд Бридж" с 2:0. През средата на настоящата седмица новака успя да продължи участието си в третия кръг на Купата на Лигата, след като победи Лейтън Ориен с гол в добавеното време на нападателя Роби Брейди.

Голямата загуба за Хъл Сити във втория кръг беше Яник Сагбо, който ще пропусне следващите 3 двубоя на тима, след като получи червен картон в срещата с Норич Сити и беше наказан от Футболната Асоциация. Стивън Куин и Абдулайе Файе са аут пък, поради травми, като не се очаква да се завърнат едва през втората част на септември. Дани Греъм се очаква да започне във втория си мач с фланелката на Хъл този уикенд.

Прогноза: Манчестър Сити - Хъл Сити 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

31 юли Милан - Манчестър Сити 3:5 (Приятелска среща)
01 август Байерн Мюнхен - Манчестър Сити 2:1 (Приятелска среща)
10 август Манчестър Сити - Арсенал 1:3 (Приятелска среща)
19 август Манчестър Сити - Нюкасъл 4:0 (Висша лига)
25 август Кардиф - Манчестър Сити 3:2 (Висша лига)

Хъл Сити:

27 юли Бирмингам - Хъл Сити 2:1 (Приятелска среща)
29 юли Питърбро - Хъл Сити 0:1 (Приятелска среща)
18 август Челси - Хъл Сити 2:0 (Висша лига)
24 август Хъл Сити - Норич 1:0 (Висша лига)
27 август Лейтън Ориент - Хъл Сити 0:1 сл. прод. (Купа на Лигата)

Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Хъл Сити

6 срещи
2 победи за Манчестър Сити
2 равенства
2 победи за Хъл Сити
Голова Разлика: 13:8 за Манчестър Сити

Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.18
Равен - 8.00
Хъл Сити - 19.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
291