Фулъм ще зарадва с три точки на Крейвън Котидж


П. Пенков

Фулъм ще зарадва с три точки на Крейвън Котидж

Фулъм - Рединг
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 04.05.2013г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик


В събота от 17:00 часа Фулъм приема последния в подреждането Рединг в среща от 36-я кръг от английската Висша лига. Домакините се по-рано вече си осигуриха участие и през следващия сезон в елита, след като за момента заемат 11-та позиция с 8 точки преднина пред опасната зона, но не може да се каже, че отбора се представя добре. Това личи от последните 5 изиграни срещи на Котиджърс, в които те успяха да спечелят само една точка, която бе извоювана при равентвото 1:1 на "Вила Парк". В останалите 4 срещу съставът на Мартин Йол претърпя поражение, като последното от тях беше миналия уикенд при гостуването на Евертън с 1:0. Фулъм притежава добри показтели в мачовете си срещу Рединг, след като тима е успявал да вкара най-малко 2 попадения в последните си 3 мача срещу този съперник.

Дежага, Диара и Дейвис също са аут, поради контузии, а Саша Рийтър е под въпрос с болки в глезена. Стийв Сидуел пък няма да се включи в игра до края на сезона, тъй като трябва да изтърпи наказанието си. Единствената добра новина за Мартин Йол е вероятното връщане в игра на крилото Деймън Дъф. Бербатов пък е на разположение, въпреки че страдеше от травма в прасеца, но мениджъра Мартин Йол потвърди, че българина е успял да се възстанови по-бързо от очакваното.

Съперникът Рединг вече със сигурност е ясно, че ще се раздели с елита на Англия, след като изостава на 12 точки от спасението само 3 кръга преди края на кампанията. Въпреки това, кралските поданици се представиха по-добре в сравнение с Фулъм в последните си 5 мача, в които успяха да запишат едно равенство повече от Котиджърс, като това се случи миналия уикенд срещу Куинс Парк Рейнджърс. Рединг са единственият отбор във Висшата лига, който средно е притежавал топката по-малко от 40% във всяка среща. Отборът води и по друг показател, а именно най-малко чисти мрежи. Съставът на Найджъл Адкинс е загубил 11 от последните си 12 гостувания.

Рединг няма да може да разчита на контузените: Джейсън Робъртс, Джими Кебе, Адам Федеричи и Хоуп Акпан.

Прогноза: Фулъм - Рединг 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:

07 април Нюкасъл - Фулъм 1:0 (Висша лига)
13 април Астън Вила - Фулъм 1:1 (Висша лига)
17 април Фулъм - Челси 0:3 (Висша лига)
20 април Фулъм - Арсенал 0:1 (Висша лига)
27 април Евертън - Фулъм 1:0 (Висша лига)

Рединг:

30 март Арсенал - Рединг 4:1 (Висша лига)
06 април Рединг - Саутхемптън 0:2 (Висша лига)
13 април Рединг - Ливърпул 0:0 (Висша лига)
20 април Норич - Рединг 2:1 (Висша лига)
28 април Рединг - КПР 0:0 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Фулъм - Рединг

5 срещи
2 победи за Фулъм
1 равенство
2 победи за Рединг
Голова Разлика: 8:6 за Фулъм

Коефициенти от bet365:
Фулъм - 1.72
Равен - 3.90
Рединг - 5.25

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 1.72
Равен - 3.75
Рединг - 4.33

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
387