Тотнъм ще отмъкне първи точки от Ливърпул


.

Тотнъм ще отмъкне първи точки от Ливърпул

Със сигурност отборът на Тотнъм ще се стреми да започне много по-добре във Висшата лига от предишния сезон. Тогава “шпорите” бяха в зоната на изпадащите за дълъг период от време, което доведе до смяната на Хуанде Рамос с Хари Реднап. В последствие Тотнъм тръгна нагоре и се очаква тази година да е от сериозните фактори в шампионата.

Казаното в последното изречение важи за Ливърпул в още по-голяма степен. “Червените” бяха много близо до първа шампионска титла от 19 години. 4 точки не им стигнаха въпреки преките победи над сериозните конкуренти от Манчестър Юнайтед и Челси. Именно срещу Тотнъм Ливърпул допусна първа загуба миналата година. Мачът бе вълнуващ заради гола на Роман Павлюченко в края.

В този двубой Тотнъм е с обичайните си проблеми с контузени състезатели. Джонатан Уудгейт няма да може да вземе участие в срещата. Майкъл Доусън е под въпрос. Новото попълнение Себастиан Басон вероятно ще започне в защита. Дебют може да направи и новият в атаката Питър Крауч.

Дани Агер е контузен за Ливърпул, а Мартин Шкъртел и Джейми Карагаър ще са под въпрос до последно. Емилиано Инсуа ще заеме мястото на Фабио Аурелио. Най-много притеснения има за състоянието на Стивън Джерард, който пропусна контролата на Англия с Холандия. Лукаш Лейва ще играе в средата след трансфера на Алонсо в Реал. Новото попълнение Акуилани още не е готов за игра.

Със сигурност ни очаква интересен мач, защото и двата тима искат да започнат успешно своята кампания. Ливърпул ще търси победата, за да не изостава от Челси, Арсенал, Ман Сити и вероятно Ман Юнайтед още само след един изигран мач. Хари Реднап знае как да спре “мърсисайдци”. Вероятният изход от срещата е равенството.

Последни 5 мача:

Тотнъм: ПЗППЗ
Ливърпул: ЗПЗПР

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194