Ливърпул ще зарадва феновете си с нов успех


П. Пенков

Ливърпул ще зарадва феновете си с нов успех

Суонзи - Ливърпул
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 25.11.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Джонатън Мос


В неделя от 15:30 часа Ливърпул гостува на "Либърти Стейдиъм" в среща от 13-я кръг от Висшата лига на Англия. Лебедите са 10-ти във временното подреждане, притежавайки актив от 16 точки. Съставът на Михаел Лаудруп няма загуба в последните си 3 мача, в които тима успя да спечели общо 5 точки. В първия от тях Суонзи измъкна точка срещу бившия лидер Челси, а седмица по-късно си тръгна и с точката при гостуването си на новака Саутхемптън. Миналия уикенд белите постигнаха четвъртата си победа през настоящата кампания, надигравайки с 2:1 Нюкасъл като гост. Междувременно тима продължи участието си в турнира за Купата на Лигата, след като отстрани последния носител на трофея - Ливърпул, след победа с 3:1 като гост на "Анфийлд".

Михаел Лаудруп има доста проблеми с контузени играчи преди тази важна среща с мърсисайдци. Ворм, Барли, Лита, Тейлър, Сунг-Уенг и Ситу със сигурност няма да могат да вземат участие за лебедите, поради контузии, докато Чико остава под въпрос, като вероятно ще бъде подложен на късен фитнес тест.

Ливърпул от своя страна може да се похвали със стабилно представяне в последните седмици, като тима няма поражение от края на месец септември, когато загуби с 2:1 у дома от червените дяволи. От тогава насам червените са записали 3 победи и 4 равенства. Миналия уикенд съставът на Брендън Роджърс сложи край на серията си от три поредни ремита, постигайки класическа победа с 3:0 пред собствена публика над 15-я в подреждането - Уигън. През средата на седмицта мърсисайдци усложниха ситуацията си в Лига Европа, след като записаха равенство 2:2 срещу Йънг Бойс, като по този начин тима не може да си гарантира със сигурност участие извън груповата фаза на турнира. Ливърпул е втори в група А с изравнен точков актив с третия Йънг Бойс, като червените ще трябва със сигурност да победат Удинезе в последния мач, ако желаят да продължат напред.

Ливърпул няма проблеми с новоконтузени или наказани футболисти, като Роджърс е много вероятно да заложи на същите 11, които преди седмица победиха Уигън с 3:0. Единствените отсъстващи са Лукаш Лейва, Фабио Борини и Мартин Кели.

Прогноза: Суонзи Сити - Ливърпул 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

27 октомври Манчестър Сити - Суонзи 1:0 (Висша лига)
31 октомври Ливърпул - Суонзи 1:3 (Купа на Лигата)
03 ноември Суонзи - Челси 1:1 (Висша лига)
10 ноември Саутхемптън - Суонзи 1:1 (Висша лига)
17 ноември Нюкасъл - Суонзи 1:2 (Висша лига)

Ливърпул:

04 ноември Ливърпул - Нюкасъл 1:1 (Висша лига)
08 ноември Анжи Махачкала - Ливърпул 1:0 (Лига Европа)
11 ноември Челси - Ливърпул 1:1 (Висша лига)
17 ноември Ливърпул - Уигън 3:0 (Висша лига)
22 ноември Ливърпул - Йънг Бойс 2:2 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Суонзи - Ливърпул

7 срещи
3 победи за Суонзи
2 равенства
2 победи за Ливърпул
Голова Разлика: 9:8 за Ливърпул

Коефициенти от bet365:
Суонзи - 3.40
Равен - 3.50
Ливърпул - 2.10

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 3.35
Равен - 3.35
Ливърпул - 2.10

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
178