Сити отново ще остане зад Челси след неделя


П. Пенков

Сити отново ще остане зад Челси след неделя

Манчестър Сити - Тотнъм
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 11.11.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Майкъл Оливър


В неделя от 15:30 часа третия във временното подреждане Манчестър Сити приема шестия Тотнъм в двубой от 11-я кръг от Висшата лига на Англия. Миналия уикенд гражданите не успяха да се възползват от равенството на Челси със Суонзи Сити, след като състава на Роберто Манчини записа нулево равенство при гостуването си на новака Уест Хем. По този начин Сити остана на третата позици, само на точка зад сините, докато червените дяволи са първи с 5 точки в повече, но те вече изиграха срещата си от този кръг. След като отпадна от Купата на Лигата, Манчестър Сити най-вероятно ще се раздели и с Шампионска лига, след като тима има само 2 спечелени точки след първите си 4 изиграни мача от груповата фаза.

Давис Силва от състава на Манчестър Сити все още не се знае дали ще вземе участие срещу Тотнъм, след като продължава да лекува разтежение, които му попречиха да се включи в игра в последните 5 срещи на тима. Джак Родуел и Мика Ричардс със сигурност са аут, докато Лескът и Милнър все още не се знае дали ще бъдат на линия.

Тотнъм можеше да заема в този момент позицията на Сити, ако не бяха двете поражение, което регистира тима в последните си 3 мача от Висшата лига. Първата от тях бе при домакинството им на Челси, когато шпорите загуби с 4:2, а другата бе само преди седмица, когато състава на Андре Вилаш-Боаш беше надигран от Уигън с минималното 1:0 отново у дома. Между тези две срещи лондончани зарадваха феновете си с труден успех с 2:1 като гост на новака Саутхемптън. Междувременно Тотнъм запазва шансовете си за продължаване напред извън груповата фаза на турнира Лига Европа, въпреки че отбора записа 3 равенства и само 1 победа в 4-те си мача до момента.

Тотнъм имат проблеми в полузащита, след като стана ясно, че Муса Дембеле няма да може да вземе участие този уикенд, поради контузия, докато Сандо и Ливърмоул са под въпрос, а Паркър не е напълно възстановен от травмата си. Асу-Екото и Кабул също няма да пътуват за Манчестър. Емаенуел Адебайор беше спряган през тази седмица като евентуален заместник на Дефоу в стартовата листа, но тогоанеца все още не може да навлезе в добра форма.

Прогноза: Манчестър Сити - Тотнъм 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

20 октомври Уест Бромич - Манчестър Сити 1:2 (Висша лига)
24 октомври Аякс - Манчестър Сити 3:1 (Шампионска лига)
27 октомври Манчестър Сити - Суонзи 1:0 (Висша лига)
03 ноември Уест Хем - Манчестър Сити 0:0 (Висша лига)
06 ноември Манчестър Сити - Аякс 2:2 (Шампионска лига)

Тотнъм:

25 октомври Марибор - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
28 октомври Саутхемптън - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
31 октомври Норич - Тотнъм 2:1 (Купа на Лигата)
03 ноември Тотнъм - Уигън 0:1 (Висша лига)
08 ноември Тотнъм - Марибор 3:1 (Лига Европа)

Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Тотнъм

123 срещи
45 победи за Манчестър Сити
30 равенства
48 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 180:168 за Манчестър Сити

Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.57
Равен - 4.00
Тотнъм - 6.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.57
Равен - 3.75
Тотнъм - 5.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156