Тотнъм ще отстрани Норич Сити на Кероу Роуд


П. Пенков

Тотнъм ще отстрани Норич Сити на Кероу Роуд

Норич - Тотнъм
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 31.10.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Джонатън Мос


В сряда вечер Тотнъм гостува на Норич Сити в двубой от 4-я кръг от Купата на Лигата. За да достигнат този етап от надпреварата Норич се справиха успешно с третодивизионния Донкастър Роувърс, побеждавайки го с 1:0 на "Кероу Роуд". Канарчетата успяха да подобрят представянето си в последните два кръга от Висшата лига, в които спечелиха общо 4 точки. Преди две седмици те постигнаха неочакван домакински успех над Арсенал, побеждавайки артилеристите с 1:0. През изминалия уикенд съставът на Крис Хътън увеличи актива си точки, благодарение на точката спечелена като гост на Астън Вила, като по този начин тима се изкачи до 16-та позиция във временното подреждане.

Мениджърът на домакините Крис Хътън може да даде шанс на Бътърфийлд и Уайттейкър, които наскоро се завърнаха в игра след контузии. Хари Кейн продължава да бъде отсъстващ за канарчетата.

Тотнъм пък трябваше да победи Карлисли Юнайтед за да стигне до този етап от турнири. Шпорите сториха това с категоричното 3:0 като гост на "Брънтън Парк" в Къмбрия, Северозападна Англия. През уикенда съставът на Андре Вила-Боаш отново се завърне към успешната се серия, след като надигра като гост Саутхемптън с 2:1. По този начин шпорите си върнаха 4-та позиция в подреждането, изоставайки на 4 точки от втория и третия. За жалост лондончани не се представят толкова убедително в турнира Лига Европа, като тима има записа 3 поредни равенства, които отреждат на Тотнъм 3-та позиция във временнто класиране в група J, на точки зад Марибор и на 2 от италианския Лацио.

Отсъстващи от състава на Тотнъм са Беноа Асу-Екото, Йонес Кабул, Скот Паркър и Муса Дембле, въпреки че белгиеца остава под въпрос, тъй като има шансове да се появи в игра. Гарет Бейл се очаква да започне като титуляр, въпреки че изигра пълни 90 минути срещу Светците през уикенда. Андре Вилаш-Боаш се очаква да даде почивка на Брад Фрийдъл и даде шанс на Уго Лорис.

Прогноза: Норич Сити - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:

26 септември Норич - Донкастър 1:0 (Купа на Лигата)
29 септември Норич - Ливърпул 2:5 (Висша лига)
06 октомври Челси - Норич 4:1 (Висша лига)
20 октомври Норич - Арсенал 1:0 (Висша лига)
27 октомври Астън Вила - Норич 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

04 октомври Панатинайкос - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
07 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:0 (Висша лига)
20 октомври Тотнъм - Челси 2:4 (Висша лига)
25 октомври Марибор - Тотнъм 1:1 (Лига Европа)
28 октомври Саутхемптън - Тотнъм 1:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Норич - Тотнъм

43 срещи
12 победи за Норич
13 равенства
18 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 68:51 за Тотнъм

Коефициенти от bet365:
Норич - 4.33
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.80

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 3.75
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.85

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131