Челси ще триумфира на DW Стейдиъм


П. Пенков

Челси ще триумфира на DW Стейдиъм

Уигън - Челси
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 19.08.2012г.
Час: 15:30
Съдия: Майк Джоунс


В неделя от 15:30 часа Уигън и Челси се изправят един срещу друг в двубой от пилотния кръг в английската Висша лига. Латикс значително занижиха представянето си в края на миналия сезон, като в края трябваше да се борят за оцеляването си в елита на Англия. Въпреки негативното представяне на отбора Роберто Мартинес запази поста си на мениджър, въпреки че през лятото се спекулираше доста около неговото бъдеще. За разлика от Уигън, Челси се сдобиха с много добри попълнения, но се разделиха и с големи имена от състава. Сред редиците на лондончани вече не фигурират Дидие Дрогба, Саломон Калу и Жозе Босингва, но за сметка на това клуба привелече имена като - Марко Марин, Еден Азар и Оскар. Преди седмица съставът на Роберто Ди Матео пропусна шанса си да запише требъл през сезона, след като загуби битката за Къмюнити Шийлд с 3:2 от Манчестър Сити. Лондончани са спечелили 4 от последните си 6 визити на Уигън. Статистиката показва, че Челси не е особенно резултатен срещу Латикс, поради което очаква минимална победа за гостите.

Мениджърът на Уигън Роберто Мартинес вероятно отново ще предпочете да заложи само на 3-ма играчи в отбрана. Ако новото попълнение Иван Рамис е готов за игра, то един от тримата (Фигароа, Алкарас или Коулдуел) ще трябва да напусне защитната линия на тима. Рио Миячи също може да направи дебюта си, като ще се бори за място заедно с Малуни и Гомес, докато Коне остава не резервната скамейка.

Новото попълнение на Челси - Оскар, който наскоро се завърна от участие на Олимпийските игри, се очаква да бъде оставен да почива, като му бъде дадено време да се климатизира успешно в новата обстановка. Ди Матео може да заложи на същите 11, на които даде шанс в мача с Манчестър Сити. Марко Марин остава аут, тъй като страда от разтежение, докато Даниел Стъридж получи травма миналата седмица и не беше включен в състава на Англия за контролната среща с Италия.

Прогноза: УИГЪН - ЧЕЛСИ 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

26 юли Ботев Пловдив - Уигън 2:2 (Приятелска среща)
28 юли Хофенхайм - Уигън 1:1 (Приятелска среща)
31 юли Бъри - Уигън 1:2 (Приятелска среща)
05 август Уигън - Майорка 0:2 (Приятелска среща)
12 август Селта - Уигън 1:0 (Приятелска среща)

Челси:

23 юли Челси - ПСЖ 1:1 (Приятелска среща)
26 юли Звездите на МЛС - Челси 3:2 (Приятелска среща)
28 юли Челси - Милан 0:1 (Приятелска среща)
04 август Брайтън - Челси 3:1 (Приятелска среща)
12 август Челси - Манчестър Сити 2:3 (Къмюнити Шийлдс)

Досегашни срещи:

Уигън - Челси

15 срещи
1 победа за Уигън
2 равенства
12 победи за Челси
Голова Разлика: 36:10 за Челси

Коефициенти от bet365:
Уигън - 6.50
Равен - 4.00
Челси - 1.53

Коефициенти от Offsidebet:
Уигън - 6.00
Равен - 3.40
Челси - 1.62

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138