Стоук и Евертън ще си поделят по точка на Британия


П. Пенков

Стоук и Евертън ще си поделят по точка на Британия

Стоук Сити - Евертън
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 01.05.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Антъни Тейлър

Стоук Сити и Евертън се изправят един срещу друг във вторник от 21:45 часа в среща от английската Висша лига. Домакините от "Британия Стейдиъм" със сигурност остават в елита на Англия и през следващия сезон, след като преди тази среща заемат 14-то място с актив от 43 точки, с 9 точки повече от Болтън, който оглавява зоната на изпадащите. През последния месец съставът на Тони Пулис записа най-много равенства - цели 4 в последните си седем мача, в 2 от тях претърпя поражения и спечели само един - срещу Уулвърхемптън у дома. През изминалия уикенд те успяха да измъкна точка при домакинството си на Арсенал, завършвайки наравно 1:1 с артилеристите, поради което Арсенал може да се прости с третото място, което в момента заема.

Анди Уилкънсън не успя да вземе участие в срещаа с лондончани, поради травма в слабините, която се очаква да не му позволи да играе и срещу карамелите. Салиф Диао също пропусна равенството на "Британия Стейдиъм", но поради разтежение, но остава под въпрос за предстоящия мач. Мениджърът Тони Пулис вероятно няма да направи мащабни промени в титулярния състав, като ще заложи на повече, които се представиха добре срещу Арсенал.

Евертън значително подобри представянето си в последните няколко седмици преди края на сезона, поради което карамелите се издигнаха до седмата позиция в подреждането, изреварвайки дори градския си съперник Ливърпул. Съставът на Дейвид Мойс постигна четири победи в последните си шест мача от Висшата лига, а в останалите два измъкна по точка. През уикенда Евертън победиха с категоричното 4:0 Фулъм на "Гудисън Парк".

Дарън Гибс получи контузия по време на мача с котиджърс и беше принуден да напусна игра на полувремето, така че остава аут за мача във вторник. Лейтън Бейнс все още е аут, докато Фил Невил може отново да бъде ситуиран на левия фланг. Джен Хейтинга ще заема място в средата на полузащитата, както и в мача през уикенда. Ройстън Дренте е наказан от клуба, поради дисциплинирани причини и вероятно отново ще отсъства, а контракта му под наем изтича през лятото.

Прогноза: Стоук Сити - Еветън 2:2


Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

31 март Уигън - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
07 април Стоук Сити - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
09 април Астън Вила - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
21 април Нюкасъл - Стоук Сити 3:0 (Висша лига)
28 април Стоук Сити - Арсенал 1:1 (Висша лига)

Евертън:

07 април Норич - Евертън 2:2 (Висша лига)
09 април Евертън - Съндърланд 4:0 (Висша лига)
14 април Ливърпул - Евертън 2:1 (ФА Къп)
22 април Манчестър Юнайтед - Евертън 4:4 (Висша лига)
28 април Евертън - Фулъм 4:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Евертън

107 срещи
28 победи за Стоук Сити
28 равенства
51 победи за Евертън
Голова Разлика: 181:114 за Евертън


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 2.70
Равен - 3.25
Евертън - 2.62

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 2.70
Равен - 3.20
Евертън - 2.55

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
94