Тотнъм ще измъкне трудно трите точки от Лофтъс Роуд


П. Пенков

Тотнъм ще измъкне трудно трите точки от Лофтъс Роуд

КПР - Тотнъм
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 21.04.2012г.
Час: 19:30
Съдия: Марк Клатънбърг


В последен двубой от съботния ден от 35-я кръг от английската Висша лига, Куинс Парк Рейнджърс и Тотнъм излизат един срещу друг на "Лофтъс Роуд". Съставът на Марк Хюз не успя да вземе точка миналия уикенд, след като загуби гостуването си на Уест Бромич Албиън с 1:0, поражение, което може да изпрати тима отново в Чемпиъншип, само сезон, след като спечелиха промоция за елита на Англия. Статистиката показва, че Обръчите се представят добре, когато играят пред собствена публика. Пример за това са последните три домакински мача, в които Куинс Парк постигна победи над Ливърпул, Арсенал и Суонзи Сити. Ето какво сподели Хюз относо представяне на тима: "Положението ни е може да се сравни с увеселително влакче. Трябва да бъдем по-стабилни от това, което показва в момента." КПР са 17-ти във временното класиране, като само 2 точки делят тима от опасната зона.

Сисе е готов да се завърне в игра за домакините, след като изтърпя напълно наложеното му наказание. Райт-Филипс и възстановения Траоре ще се борят за титулярни позиции, като мениджъра Арън Хюз вероятно ще заложи на схема 4-4-2. Алехандро Форлин и Кийрън Дайер са единсвените отсъстващи от състава на Куинс Парк Рейнджърс.

През октвомри миналата година Тотнъм победиха с 3:1 КПР в Лондонското дерби на "Уайт Харт Лейн, като точки за шпорите бяха Гарет Бейл и Рафаел ван дер Ваарт. В миналия кръг съставът на Хари Реднап претърпя поражение у дома с 2:1 от новака Норич Сити, но въпреки това лондончани запазиха четвъртата си позиция в класирането. За жалост на феновете тима не успя да се класира за финала на ФА Къп, след като беше отстранен от Челси с 5:1 на полуфиналната фаза.

Нико Кранчър и Йонес Кабул трябва да бъдат на линия, след като пропуснаха загуба от Челси. Брад Фрийдъл трябва да замени Кудичини на вратарския пост, докато Гомес, Хъдълстоун и Доусън продължават да лекуват травми.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:

24 март Съндърланд - КПР 3:1 (Висша лига)
31 март КПР - Арсенал 2:1 (Висша лига)
08 април Манчестър Юнайтед - КПР 2:0 (Висша лига)
11 април КПР - Суонзи 3:0 (Висша лига)
14 април Уест Бромич - КПР 1:0 (Висша лига)

Тотнъм:

27 март Тотнъм - Болтън 3:1 (ФА Къп)
01 април Тотнъм - Суонзи 3:1 (Висша лига)
07 април Съндърланд - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
09 април Тотнъм - Норич 1:2 (Висша лига)
15 април Тотнъм - Челси 1:5 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

КПР - Тотнъм

39 срещи
12 победи за КПР
13 равенства
14 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 58:54 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
КПР - 4.00
Равен - 3.60
Тотнъм - 1.91

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 3.75
Равен - 3.40
Тотнъм - 1.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
128