Евертън ще измъкне само точка от Либърти Стейдиъм


П. Пенков

Евертън ще измъкне само точка от Либърти Стейдиъм

Суонзи - Евертън
Стадион: "Либърти", Суонзи
Дата: 24.03.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Нийл Суорбрик


Новакът Суонзи Сити приема Евертън от "Либърти Стейдиъм" в двубой от 30-я кръг от английската Висша лига. Съставът на Брендън Роджърс заема добрата осма позиция във временното подреждане, като само три пункта делят тима от седмото място, което в момента се заема от Ливърпул. Лебедите са в серия от три поредни победи във Висшата лига, които бяха съответно срещу Уигън, Манчестър Сити и Фулъм.

Мениджърът вероятно ще заложи на същия състав, който успя да постигне класическата победа над котиджърс. Ашли Уилямс може да се завърне в игра, след като пропусна последния мач, поради вирусно заболяване. Уейн Рътлидж отново ще замени Нейтън Дайер, който изтърпя последния мач от наказанието си.

Карамелите са 10-ти във временното подреждането, като тима едва ли ще успее да достигне и да се пребори за последната позиция даваща право на участие в турнира Лига Европа. Важното за момента е, че съставът на Дейвид Мойс със сигурност ще бъде част от елита на Англия и през следващата кампания. Представянето на отбора се влоши през последните две седмици, след като мърсисайдци загубиха градското си дерби с Ливърпул и претърпяха домакинско поражение с 1:0 от Арсенал. Освен това тима ще трябва да преиграе срещата си от четвъртфиналната фаза в турнира ФА Къп, след като завършиха наравно 1:1 срещу Съндърланд.

Шеймъс Коулмън, който пропусна двубоя с Арсенал, все още не се чувства готов за игра, така че състоянието му е под въпрос. Дарън Гибсън поднови тренировки, след като се възстанови от контузия в коляното, която не му позволи да се включи в игра от края на месец февруари, като вероятно ще заема място на резервната скамейка. Джак Родуел вероятно няма да вземе участие, след като лекува разтежение.

Прогноза: Суонзи Сити - Евертън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:


11 февруари Суонзи - Норич 2:3 (Висша лига)
26 февруари Стоук Сити - Суонзи 2:0 (Висша лига)
03 март Уигън - Суонзи 0:2 (Висша лига)
11 март Суонзи - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
17 март Фулъм - Суонзи 0:3 (Висша лига)

Евертън:


03 март КПР - Евертън 1:1 (Висша лига)
10 март Евертън - Тотнъм 1:0 (Висша лига)
13 март Ливърпул - Евертън 3:0 (Висша лига)
17 март Евертън - Съндърланд 1:1 (ФА Къп)
21 март Евертън - Арсенал 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Суонзи - Евертън


5 срещи
0 победи за Суонзи
1 равенство
4 победи за Евертън
Голова Разлика: 12:4 за Евертън


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 2.20
Равен - 3.25
Евертън - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 2.25
Равен - 3.10
Евертън - 3.25

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
76