Блекбърн и Съндърланд ще си разделят по точка


П. Пенков

Блекбърн и Съндърланд ще си разделят по точка

Блекбърн - Съндърланд
Стадион: "Ииуд Парк", Блекбърн
Дата: 20.03.2012г.
Час: 22:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Във вторник от 22:00 часа Блекбърн приема Съндърланд в среща от английската Висша лига. Домакините вече заемат позиция извън опасната зона, като в момента са 16-ти с 25 точки, притежайки 3 точки в повече от новака Куинс Парк Рейнджърс, който оглавява зоната на изпадащите. Роувърс вече приключиха участието си в Карлинг и ФА Къп, като единствената цел пред тима е оцеляване и участие в елита на Англия и през следващата кампания. Представяне на тима в последния месец се подобри значително, след като отбора успя да спечели 7 точки в последните си четири мача от първенството. Последните три от тях бяха регистрирани преди седмица, когато Блекбърн надигра Уувърхемптън с 2:0 като гост на "Молиню".

Важното в съставът на Стив Кийн е, че в отбора няма новоконтузени или наказани играчи, така че ще може да разчита на почти всички свои играчи. Единствено Винченцо Грела е аут, поради контузия, докато състоянието на Брадли Ор ще бъде обект на дискусия, като най-вероятно ще бъде подложен на късен фитнес тест.

Съперникът на Блекбърн тази седмица - Съндърланд заема далеч по-добра девета позиция в подреждането, като тима притежава 37 точки в актива си. Черните котки трудно биха спечелили промоция за Лига Европа, тъй като петото място, което дава това право се намира на цели 12 точки разлика, като в момента се заема от Челси. Съндърланд ще трябва да прегирават двубоя си с Евертън от четвъртфиналната фаза на ФА Къп, тъй като двата отбора не успяха да се победят и завършиха наравно 1:1 в двубой на "Гудисън Парк". Междувременно съставът на Мартин О'Нийл записа три различни резултата в последните си три мача от първенството. Тима загуби от Уест Бромич, регистира равенство срещу Нюкасъл и победи Ливърпул с 1:0.

Контузени за Съндърланд са: Маркос Ангелери, Кийрън Уестууд, Тайтъс Брамбъл и Уес Браун, докато Стефан Сесеньон и Лий Катърмоул са наказани. Кийрън Ричардсън остава под въпрос, тъй като все още не е напълно възстановен от травмата си.

Прогноза: Блекбърн - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:


04 февруари Арсенал - Блекбърн 7:1 (Висша лига)
11 февруари Блекбърн - КПР 3:2 (Висша лига)
25 февруари Манчестър Сити - Блекбърн 3:0 (Висша лига)
03 март Блекбърн - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
10 март Уулвърхемптън - Блекбърн 0:2 (Висша лига)

Съндърланд:

18 февруари Съндърланд - Арсенал 2:0 (ФА Къп)
25 февруари Уест Бромич - Съндърланд 4:0 (Висша лига)
04 март Нюкасъл - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
10 март Съндърланд - Ливърпул 1:0 (Висша лига)
17 март Евертън - Съндърланд 1:1 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Съндърланд


118 срещи
38 победи за Блекбърн
25 равенства
55 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 208:162 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:

Блекбърн - 2.37
Равен - 3.30
Съндърланд - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:

Блекбърн - 2.25
Равен - 3.20
Съндърланд - 3.05

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
104