Челси ще отстрани Лестър от ФА Къп


П. Пенков

Челси ще отстрани Лестър от ФА Къп

Челси - Лестър
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 18.03.2012г.
Час: 16:05
Съдия: Лий Пробърт


Челси се изправя срещу Лестър в неделя от 16:00 часа в двубой от четвъртфиналната фаза за Купата на Футболната Асоациация на Англия. Лондончани трудно достигнаха до този етап от надпреварата, след като се наложи да преиграят срещата си с Бирмингам, която завърши наравно 1:1, но в повторението съставът на Роберто ди Матео постигна успех с 2:0 като гост. Освен това сините продължиха напред в Шампионска лига, отстранявяйки Наполи с общ резулат 5:4, като провелия се жребий отреди тима да се изправи срещу Бенфика в полуфиналната фаза на турнира. Междувременно Челси продължава да се бори за място в четворката, след като в момента е пети в подреждането, изоставайки на 3 точки зад Арсенал, който заема последната позиция даваща право на участие в Шампионска лига през следващата кампания.

Радостното в съставът на Челси е, че в отбора няма контузени или наказани играчи, така че Роберто ди Матео ще може да разчита на всичко с което разполага. Раул Мейрелеш се завръща отново в игра, след като през седмицата изтърпя наказанието си.

Съперникът на сините - Лестър премина през новака във Висшата лига Норич Сити, надигравайки канарчетата с 2:1 на собствения им "Кероу Роуд". Лисиците са 12-ти във временното подреждане в Чемпиъншип, изоставайки на цели 21 точки от първата позиция, която се заема от Саутхемптън. Съставът на Найджъл Пиърсън успя да спечели три точки в последните си три мача от лигата, след акто претърпя поражения от Бристол и Рединг, но взе трите точки у дома срещу Бирмингам.

Пол Кончески се завръща в игра за Лестър, след като изтърпя наказанието си. Мениджърът на гостите Найджъл Пиърсън изяви желанието си Лий Пелтиер да се възстанови за мача с Челси, но вероятно това няма да се случи. Пол Галагър заяви, че вече се чувства добре, след като получи леко разтежение през седмицата срещу Бирмингам.

Прогноза: Челси - Лестър 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


25 февруари Челси - Болтън 3:0 (Висша лига)
03 март Уест Бромич - Челси 1:0 (Висша лига)
06 март Бирмингам - Челси 0:2 (ФА Къп)
10 март Челси - Стоук Сити 1:0 (Висша лига)
14 март Челси - Наполи 4:1 сл. прод. (Шампионска лига)

Лестър:

23 февруари Дарби Каунти - Лестър 0:1 (Чемпиъншип)
03 март Лестър - Ковънтри 2:0 (Чемпиъншип)
06 март Бристол Сити - Лестър 3:2 (Чемпиъншип)
10 март Рединг - Лестър 3:1 (Чемпиъншип)
13 март Лестър - Бирмингам 3:1 (Чемпиъншип)


Досегашни срещи:

Челси - Лестър


75 срещи
35 победи за Челси
22 равенства
18 победи за Лестър
Голова Разлика: 140:96 за Челси


Коефициенти от bet365:

Челси - 1.28
Равен - 5.50
Лестър - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.25
Равен - 5.25
Лестър - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
143