Тотнъм едва ли ще сгреши на Уайт Харт Лейн


П. Пенков

Тотнъм едва ли ще сгреши на Уайт Харт Лейн

Тотнъм - Стивънидж
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 07.03.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Майкъл Оливър


В сряда от 21:30 Тотнъм приема третодивизионния Стивънидж в преиграване от петия кръг за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като двата отбора не успяха да се победяят в първата среща, завършвайки при нулево равенство. Домакините от "Уайт Харт Лейн" лесно могат да отстъпя третата позиция, която в момента заемат, тъй като водения от Хари Реднап състава записа две поредни поражения в последните два кръга от Висшата лига. В първия от тях шпорите позволиха на съперника им Арсенал да обърне резулатата в своя полза и да победи с 5:2, след като Тотнъм първи поведоха с 2 попадения в срещата. Седмица след този мач последва ново поражение за тима, които не успя да се противопостави на Манчестър Юнайтед и загуби пред собствена публика с 3:1 от червените дяволи. Впечатление прави, че Тотнъм е допуснал общо 8 гола в последните си два мача, което не говори добре за тим, който се цели в третото място.

Добрата новина в състава на лондончани е, че Гарет Бейл, който пропусна мача с Юнайтед, поради вирусно заболяване, е напълно възстановен и готов за игра. Скот Паркър също е на линия, след като трябваше да изтърпи наказание. Състоянието на Рафаел ван дер Ваарт и Уилям Галас до последно ще бъде следено, докато Ледли Кинг със сигурност пропуска мача, поради наранени коленни връзки. Мениджърът Хари Реднап може да даде почивка на Кайл Уолкър, като Ливърмоул или Кабул ще заеме позиция на десния фланг.

Съперникът на Тотнъм - Стивънидж е отбор, който заема осмата позиция в третата дивизия на Англия, но впечатление прави, че отбора е регистирал 14 победи и 1 равенство в последните си 20 срещи от кампанията. Интересен факт е, че отбора все още няма допуснат гол в своята врата във всичките 5 двубоя, които изигра до момента във ФА Къп. Дъ Боро, или както ги наричат феновете, нямат шанс за извоюване на промоция за Чемпиъншип, тъй като лидера Чарлтън притежава цели 28 точки повече в актива си. Възможността за евентуална победа над Тотнъм и продължаване напред във ФА Къп ще вдъхне увереност на състава за постигане на нови цели. Мениджърът на Греъм Уестли ще може да разчита на почти всички свои играчи, като единствено Джордан Слеу е аут, тъй като няма право да участва в турнира.

Прогноза: Тотнъм - Стивънидж 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


06 февруари Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
11 февруари Тотнъм - Нюкасъл 5:0 (Висша лига)
19 февруари Стивънидж - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
26 февруари Арсенал - Тотнъм 5:2 (Висша лига)
04 март Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:3 (Висша лига)

Стивънидж:

19 февруари Стивънидж - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
22 февруари Нотс Каунти - Стивънидж 1:0 (Лига 1)
25 февруари Чарлтън - Стивънидж 2:0 (Лига 1)
28 февруари Стивънидж - Хъдърсфийлд 2:2 (Лига 1)
03 март Екзитър - Стивънидж 1:1 (Лига 1)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Стивънидж


1 среща
0 победи за Тотнъм
1 равенство
0 победи за Стивънидж
Голова Разлика: 0:0


Коефициенти от bet365:

Тотнъм - 1.20
Равен - 6.50
Стивънидж - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.18
Равен - 6.00
Стивънидж - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
134