Тотнъм отново ще загуби от Манчестър Юнайтед


И. Ангелов

Тотнъм отново ще загуби от Манчестър Юнайтед

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 04.03.2012г.
Час: 18:10
Съдия: Мартин Аткинсън

Отборът на Тотнъм приема Манчестър Юнайтед в един от решаващите мачове за изхода на сезона. Домакините нямат победа над "Червените дяволи" в 26 поредни срещи, като последната победа датира от 2001 година. Двата тима имат проблеми с контузените играчи, като трябва да се спомене, че в Юнайтед те са по-сериозни, но след загубата от Арсенал с обрат от 2:0 до 5:2 през миналата седмица, психологическият момент е на страната на гостите.

Добрата новина за Тотнъм е, че след като се спекулираше, че Гарет Бейл ще пропусне срещата с контузия, се оказа, че той има шанс да се възстанови до неделя. Надеждите са Ван дер Ваарт и Кайл Уокър, както и Ледли Кинг да преминат късни фитнес тестове и да играят. Дълготрайно контузени са Том Хъдълстоун, Дейвид Бентли, Джърмейн Джинас и Уилям Галас. Скот Паркър пък претърпява наказание поради червения си картон срещу Арсенал.

За Манчестър Юнайтед се завръща един от важните играчи в лицето на Уейн Рууни. Само той демонстрира достатъчно постоянна форма през кампанията, освен Майкъл Карик, който стана незаменим за тима напоследък. За съжаление на пътуващите фенове Антонио Валенсия не успя да преодолее травмата си, както и Том Клевърли. Крис Смолинг ще премине късен тест и може да попадне в състава. Ашли Йънг игра за Англия и може да започне, както и Фил Джоунс. Майкъл Оуен поднови тренировки, а дълготрайно контузени остават Андерс Линдегаард, Неманя Видич, Дарън Флетчър и Андерсон.

От май месец 2001 година Тотнъм не успява да победи отбора на Сър Алекс Фъргюсън, като това са 21 срещи в лигата, а са 26 във всички състезания. Ако Шпорите се доберат до равенство, то ще е под номер 100 в елита. Любопитно е, че Тотнъм не успя да вкара на Юнайтед в 4 от последните 5 срещи между двата тима. 

Лоша новина за Тотнъм е и добрата форма в гостуванията на Юнайтед. Те вече имат с 5 точки повече от миналата година в гостуванията си, а сезонът е далеч от приключил. Тотнъм посреща най-опасния гост, а Уейн Рууни е вкарал в 6 от последните си 7 срещи срещу този съперник. По-рано през сезона тима победи у дома си с 3:0 и изглежда нещата се накланят отново в посока Юнайтед. 

 

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

31 януари Тотнъм - Уигън 3:1 (Висша лига)
06 февруари Ливърпул - Тотнъм 0:0 (Висша лига)
11 февруари Тотнъм - Нюкасъл 5:0 (Висша лига)
19 февруари Стивънидж - Тотнъм 0:0 (ФА Къп)
26 февруари Арсенал - Тотнъм 5:2 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

05 февруари Челси - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
11 февруари Манчестър Юнайтед - Ливърпул 2:1 (Висша лига)
16 февруари Аякс - Манчестър Юнайтед 0:2 (Лига Европа)
23 февруари Манчестър Юнайтед - Аякс 1:2 (Лига Европа)
26 февруари Норич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)

Досегашни срещи:

Тотнъм - Манчестър Юнайтед

148 срещи

33 победи за Тотнъм
38 равенства
77 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 253:181 за Манчестър Юнайтед

Коефициенти от bet365:

Тотнъм - 2.87
Равен - 3.40
Манчестър Юнайтед - 2.40

Коефициенти от Offsidebet:

Тотнъм - 2.80
Равен - 3.35
Манчестър Юнайтед - 2.40

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
183