Бирмингам ще се добере до преиграване срещу Челси


П. Пенков

Бирмингам ще се добере до преиграване срещу Челси

Челси - Бирмингам
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 18.02.2012г.
Час: 14:30
Съдия: Мартин Аткинсън


Челси е домакин на Бирмингам в среща от петия кръг от Купата на Футболната Асоциация на Англия. Лондончани стигнаха до този етап от надпреварата, след като в миналия кръг надиграха Куинс Парк Рейнджърс като гости с 1:0 на "Лофтъс Роуд" . Въпреки този успех и продължаването на тима в борбата за ФА Къп, представянето на сините в английската Висша лига не е никак добро. Съставът на Андре Вилаш-Боаш записа три поредни равенства, които преди седмица бяха последвани и от загуба с 2:0 при гостуване на Евертън. Така Челси позволи да бъде изравнен по точки от Арсенал и да заеме петата позиция подреждането зад Сити, Юнайтед, Тотнъм и Арсенал.

Дидие Дрогба и Саломон Калу се завърнаха в тима, след като приключиха участието в Купата на Африка, като вероятно Дрогба ще измести от титулярното място Фернандо Торес, който отново не успя да се справи с головата си суша. Рамиреш и Джон Тери се завърнаха отново към тренировки, докато Ашли Коул е аут, след като получи травма по време на двубоя с карамелите.

Бирмингам, които в момента играят в втория елашон в Англия - Чемпиъншип, победиха Шефилд Юнайтед с 4:0, като по този начин продължиха участието си в турнира ФА Къп. Относно представянето в първенството, то там водения от Крис Хътън състав е пети във временното подреждане, като има сериозен шанс да се пребори за промоция за елита в края на сезона, тъй като лидера Уест Хем е само на шест точки пред сините.

След като Бирмингам се раздели със звездите си Риджуел и Бусежур през януариския трансферен прозорец, Кръс Хътън ще се опита да се противопостави на Челси с това, с което разполага. Добрата новина е, че капитанът Стивън Кар се завръща отново в игра, след като не успя да взее участие при нулевото равенство преди седмица срещу Хъл Сити. Уейд Елиът вероятно ще започне като единствен нападател, докато Нейтън Редмонд ще се надява да започне като титуляр измествайки младока Джордън Мътч.

Прогноза: Челси - Бирмингам 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:


21 януари Норич - Челси 0:0 (Висша лига)
28 януари КПР - Челси 0:1 (ФА Къп)
31 януари Суонзи - Челси 1:1 (Висша лига)
05 февруари Челси - Манчестър Юнайтед 3:3 (Висша лига)
11 февруари Евертън - Челси 2:0 (Висша лига)

Бирмингам:

28 януари Шефилд Юнайтед - Бирмингам 0:4 (ФА Къп)
31 януари Лийдс - Бирмингам 1:4 (Чемпиъншип)
04 февруари Бирмингам - Саутхемптън 0:0 (Чемпиъншип)
07 февруари Бирмингам - Портсмут 1:0 (Чемпиъншип)
14 февруари Бирмингам - Хъл Сити 0:0 (Чемпиъншип)


Досегашни срещи:

Челси - Бирмингам


77 срещи
38 победи за Челси
23 равенства
16 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 133:93 за Челси


Коефициенти от bet365:

Челси - 1.30
Равен - 5.50
Бирмингам - 9.00

Коефициенти от Offsidebet:

Челси - 1.25
Равен - 5.25
Бирмингам - 9.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
144