Котиджърс ще спечелят трудни три точки срещу Стоук


П. Пенков

Котиджърс ще спечелят трудни три точки срещу Стоук

Фулъм - Стоук Сити
Стадион: "Крейвън Котидж", Лондон
Дата: 11.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Крис Фой


В пореден двубой от съботдния ден от английската Висша лига - Фулъм посреща Стоук Сити на "Крейвън Котидж" от 17:00 часа. Лондончани влошиха представянето си през последните два месеца, като тима вече заема 14-та позиция във временното класиране на 7 точки пред зоната на изпадащите. Котиджърс отпаднаха от борбата за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като бяха надиграни с 2:1 при гостуването им на Евертън. Относо представянето на тима във Висшата лига, то там съставът на Мартин Йол успя да запише две загуби, едно равенство и една победа в последните си четири мача. Успехът бе при домакинството им на Нюкасъл, като изненадващо е, че тима постигна категорична победа с 5:2 на свраките. След този мач последва равенство 1: при домакинството им на Уест Бромич, а пораженията им бяха нанесени съответно от Блекбърн на 14 януари и от Манчестър Сити на 3 февруари.

Зденек Григера, Стийв Сидуел и Аднрю Джонсън са аут, поради травми, докато Павел Погребянк все още чака да му бъде издадено разрешение за работа в страната.

Стоук Сити също не се представя доре във Висшата лига, но за сметка на това грънчарите успяха да продължат участието си в турнира ФА Къп. На 28 ярнуари те надиграха с 2:0 като гости тима на Дарби Каути, като след провелия се жребий стана ясно, че в следващия кръг ще се изправят срещу Кроули Таун. Междувременно съставът на Тони Пулис се намира в серия от три поредни загуби в първенството, като последните две от тях бяха при визитата им на Манчестър Юнайтед с 2:0 и у дома срещу Съндърланд с 1:0. Така Стоук зае 12-та позиция в подреждането с актив от 30 спечелени точки до момента.

Робърт Хът пропуска гостуването в Лондон, тъй като в предния мач получи червен картон и ще трябва да изтрпи наказанието си. Другият, който със сигурност пропуска двубоя е Мамади Сидибе, който страда от травма, докато Камерън Джеръм и Матю Етерингтън са под въпрос.

Прогноза: Фулъм - Стоук Сити 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Фулъм:


14 януари Блекбърн - Фулъм 3:1 (Висша лига)
21 януари Фулъм - Нюкасъл 5:2 (Висша лига)
27 януари Евертън - Фулъм 2:1 (ФА Къп)
01 февруари Фулъм - Уест Бромич 1:1 (Висша лига)
04 февруари Манчестър Сити - Фулъм 3:0 (Висша лига)

Стоук Сити:

14 януари Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)
21 януари Стоук Сити - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
28 януари Дарби Каунти - Стоук Сити 0:2 (ФА Къп)
31 януари Манчестър Юнайтед - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)
04 февруари Стоук Сити - Съндърланд 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Фулъм - Стоук Сити


25 срещи
10 победи за Фулъм
7 равенства
8 победи за Стоук Сити
Голова Разлика: 39:31 за Фулъм


Коефициенти от bet365:
Фулъм - 1.90
Равен - 3.50
Стоук Сити - 4.00

Коефициенти от Offsidebet:
Фулъм - 1.95
Равен - 3.30
Стоук Сити - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
89