Стоук ще трябва да се изправи срещу амбициозните котки


П. Пенков

Стоук ще трябва да се изправи срещу амбициозните котки

Стоук Сити - Съндърланд
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 04.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Добре представящия се през последните няколко седмици отбор на Съндърланд гостува на "Британия Стейдиъм", където ще се изправи срещу Стоук Сити в среща от 24-я кръг от английската Висша лига. Грънчарите на Тони Пулис в момента се намират на деветата позиция в класирането с актив от 30 точки, притежавайки еднакъв брой от точки заедно с отбора на Съндърланд, който е осми, поради по-добрата голова разлика. Стоук Сити успяха да се доберат до петия кръг в Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като постигнаха труден успех при гостуването си на Дарби Каунти, а последвалия жребий отреди на тима отново визита, но този път на Кроули Таун. Съставът на Тони Пулис не се представя добре през последните два кръга от Висшата лига, след като грънчарите загуби последните си две изминали срещи от първенството. На 21 януари Стоук претърпя поражение у дома с 2:1 от Уест Бромич Албиън, а седмица по-късно си тръгна без точка при визитата си на Манчестър Юнайтед, след като загуби с 2:0 от червените дяволи на "Олд Трафорд".

Тони Пулис вероятно ще направи известни промени в състава с оглед слабото представяне на тима в двубоя с Юнайтед. Джонатън Уолтърс се надява на титулярна позиция, докато Камерън Джеръм ще се бори за място заедно с Питър Крауч и Кенуайн Джоунс. Единственият отсъстващ от тима на Стоук е Мамаду Сидибе, който страда от контузия.

Съндърланд сериозно подобри играта си, след като на поста мениджъра на клуба беше назначен северноирландецът Мартин О'Нийл. Януари беше успешен месец в сезона на черните котки, период, който донесе общо 12 точки на тима, като само поражението от Челси с 1:0 не се вписва в успешната "картина" на представянето на Съндърланд през месеца. Благодарение на спечелени точки съставът на Мартин О'Нийл се изкачи до осмата позиция в подреждането, като при евентуален успех през уикенда ще скъси разликат и между седмия Арсенал.

Фрейзър Кембъл се очаква да остане титуляр, поради доброто му представяне, след като се завърна след дългосрочна контузия. Маркос Ангелери, Никлас Бендтнер, Тайтъс Брамбъл, Матю Килгалън, Уес Браун и Дейвид Воан със сигурност пропускат гостуването на Стоук Сити, поради котнузии.

Прогноза: Стоук Сити - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:


07 януари Джилингам - Стоук Сити 1:3 (ФА Къп)
14 януари Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)
21 януари Стоук Сити - Уест Бромич 1:2 (Висша лига)
28 януари Дарби Каунти - Стоук Сити 0:2 (ФА Къп)
31 януари Манчестър Юнайтед - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)

Съндърланд:

08 януари Питърбъро - Съндърланд 0:2 (ФА Къп)
14 януари Челси - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
21 януари Съндърланд - Суонзи 2:0 (Висша лига)
29 януари Съндърланд - Мидълзбро 1:1 (ФА Къп)
01 февруари Съндърланд - Норич 3:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - Съндърланд


109 срещи
32 победи за Стоук Сити
25 равенства
52 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 170:118 за Съндърланд


Коефициенти от bet365:

Стоук Сити - 2.20
Равен - 3.30
Съндърланд - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 2.15
Равен - 3.25
Съндърланд - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
79