Норич и Болтън ще си разделят по точка


П. Пенков

Норич и Болтън ще си разделят по точка

Норич - Болтън
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 04.02.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Пробърт


В съботен двубой от 24-я кръг от английската Висша лига - новака Норич Сити приме Болтън Уондърърс от 17:00 часа българско време. Канарчетата немериха място в петия кръг в Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като надиграха като гост Уест Бромич с 2:1 преди около седмица, като след провелия се жребий стана ясно, че Норич ще домакинства на Лестър в поредния кръг от надпреварата. През седмицата съставът на Пол Ламбърт беше изместен до 11-та позиция в подреждането, след като си тръгне без точки при гостуването си на Съндърланд, загено от канарчетата с 3:0. Междувренно пък Евертън постигна неочакван успех над гражданите с 1:0, като по този начин мърсисайдци заеха 10-та позиция, измествайки Норич Сити.

Мениджърът Пол Ламбърт се очаква да направи доста промени в състава с оглед слабото представяне на тима при визитата им на черните котки. Джаксън, Бенети и Пилкингтън ще се надяват на титулярни позиции, докато Деклан Руд остава аут, поради травма. Новите попълнения в състава - Джони Хоусън и Райън Бенет могат да направят дебютите си в мача срещу Болтън.

Съперникът им Болтън се бори за оцеляването си във Висшата лига през настоящата кампания, като тима сериозно прогресира в това отношение, след като се издигна до 17-та позиция в класиране, заемайки място извън опасната зона. Причината за този успех бяха спечелените 4 точки в последните два мача в първенството от състава на Оуен Койл. Преди около две седмици Тротърс спечелиха неочаквано домакинството си на Ливърпул с 3:1, а седмица по-късно измъкнаха трудна точка у дома, след като успяха да запишат нулево равенство срещу отбора на Арсенал. Добрите новини за феновете на Болтън обаче не спират до тук, след като през уикенда стана ясно, че Болтън ще участва в следващия кръг от турнира ФА Къп, след като победи минимално с 2:1 Суонзи Сити в двубой на "Рийбок Стейдиъм".

Мениджърът Оуен Койл се очаква да заложи на същите 11, които успяха да победят Ливърпул и да вземат точка срещу Арсенал. Новото попълнение Рио Миячи, който беше привлечен под наем от Арсенал, вече ще може да се включи в игра, тъй като в миналия кръг не можеше да вземе участие срещу бившия си клуб. Контузени от състава на Болтън са следните играчи: Маркос Алонсо, Стюърт Холдън, Тайрън Миърс, Шон Дейвис и Лий Чунг-Йънг. Йоси Яскелайнен и Рикардо Гарднър остават под въпрос.

Прогноза: Норич Сити - Болтън 2:2

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:


07 януари Норич - Бърнли 4:1 (ФА Къп)
14 януари Уест Бромич - Норич 1:2 (Висша лига)
21 януари Норич - Челси 0:0 (Висша лига)
28 януари Уест Бромич - Норич 1:2 (ФА Къп)
01 февруари Съндърланд - Норич 3:0 (Висша лига)

Болтън:

14 януари Манчестър Юнайтед - Болтън 3:0 (Висша лига)
17 януари Болтън - Макълсфийлд 2:0 (ФА Къп)
21 януари Болтън - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
28 януари Болтън - Суонзи 2:1 (ФА Къп)
01 февруари Болтън - Арсенал 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Болтън


17 срещи
5 победи за Норич
2 равенства
10 победи за Болтън
Голова Разлика: 24:16 за Болтън


Коефициенти от bet365:
Норич - 2.00
Равен - 3.50
Болтън - 3.75

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 2.00
Равен - 3.40
Болтън - 3.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
88