Челси ще вземе лесна победа срещу КПР


П. Пенков

Челси ще вземе лесна победа срещу КПР

КПР - Челси
Стадион: "Лофтъс Роуд", Лондон
Дата: 28.01.2012г.
Час: 14:00
Съдия: Майк Дийн


В първи двубой от съботния ден от четвъртия кръг от турнура за Купата на Футболната Асоциация на Англия, Куинс Парк Рейнджърс и Челси се изправят един срещу в Лондонско дерби. КПР стигнаха до този етап от надпреварата, след като се наложи да преиграя двубоя с Милтън Кейнс, като във втората среща съставът на Марк Хюз постигна минимален успех у дома с 1:0, който осигури участие на тима в следващия кръг след 1:1 в първата среща. Куинс Парк са сериозно застрашени от попадене в зоната на изпадащите, тъй като в момента тима заема 16-та позиция в подреждането, притежавайки две точки повече в актива си от Блекбърн, който оглавява опасната зона. Лондончани се намират в добро настроение, особено след победата, която постигна тима преди седмица във Висшата лига, надигравайки с 3:1 Уигън на "Лофтъс Роуд".

Алехандро ФАурлин и Кийрън Дайер остават контузени за Куинс Парк Рейнджърс, докато състоянието на Даниел Габидон ще бъде обсъдено преди началото на срещата. Адел Тарабт и Арманд Траоре пък са отсъстващи, тъй като взимат участие в Купата на Африка.

Челси не срещнаха трудности в миналия кръг от ФА Къп, като постигнаха лесна победа у дома с категоричното 4:0 над бившия участник във Висшата лига - отбора на Портсмут. Въпреки това, преди седмица, съставът на Андре Вилаш-Боаш сгреши в представянето си във Висшата лига, записвайки нулево равенство при визитата на Норич, като по този начин сините не успяха да скъсят дистанцията между тях и третия Тотнъм, като разликата между двата тима все още остава в рамките на 5 точки.

Дидие Дрогба и Саломон Калу продължават да бъдат отсъстващи от състава на Андре Вилаш-Боаш, тъй като вземат участие в Купата на Африка, а съотборниците им Джон Оби Микел и Франк Лампард остават аут, поради контузии.

Прогноза: Куинс Парк Рейнджърс - Челси 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

КПР:


02 януари КПР - Норич 1:2 (Висша лига)
07 януари МК Донс - КПР 1:1 (ФА Къп)
15 януари Нюкасъл - КПР 1:0 (Висша лига)
17 януари КПР - МК Донс 1:0 (ФА Къп)
21 януари КПР - Уигън 3:1 (Висша лига)

Челси:

31 декември Челси - Астън Вила 1:3 (Висша лига)
02 януари Уулвърхемптън - Челси 1:2 (Висша лига)
08 януари Челси - Портсмут 4:0 (ФА Къп)
14 януари Челси - Съндърланд 1:0 (Висша лига)
21 януари Норич - Челси 0:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

КПР - Челси


35 срещи
9 победи за КПР
13 равенства
13 победи за Челси
Голова Разлика: 45:44 за Челси


Коефициенти от bet365:
КПР - 5.50
Равен - 4.00
Челси - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
КПР - 5.50
Равен - 3.60
Челси - 1.55

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127