Ще стигне ли Ливърпул до желаният финал?


П. Пенков

Ще стигне ли Ливърпул до желаният финал?

Ливърпул - Манчестър Сити
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 25.01.2012г.
Час: 21:45
Съдия: Фил Дауд


В сряда от 21:45 часа Ливърпул посреща Манчестър Сити на стадион "Анфийлд" в полуфинален двубой-реванш от турнира Карлинг Къп. Мърсисайдци притежават преднина пред гражданите, тъй като в първата среща успяха да нанесат поражение с 1:0 над Сити на собствения им "Етихад Стейдиъм". Въпреки постигнатия успех в турнира представяне на червените във Висшата лига продължава да се влошава. След нулевото равенство у дома срещу Стоук Сити, съставът на Кени Далглиш шокира феновете си с поражение от предпоследния в подреждането Болтън. Ливърпул загуби с 4:1 на "Рийбок Стейдиъм", като Тротърс се възползваха максимално от слабата игра на противника, която предизвика гнева на Далглиш, който заяви, че при тази игра, клуба може да се раздели с някои от играчите си. За съставът предстои тежка последна седмица от месец януари, тъй като на 25-ти тима се изправя срещу Сити, а на три дни по-късно ще трябва да срещне кръвния си враг Манчестър Юнайтед в двубой от турнира ФА Къп.

Джак Робинсън продължава да бъде аут за червените, докато Лукас Лейва се завърна от родината си Бразилия и ще продължи възстановяването си от контузия на базата Мелууд. Уругваецът Луис Суарес ще трябва да изтърпи последния мач от наложеното му наказание за 8 срещи, като ще се завърне в игра срещу червените дяволи.

Манчестър Сити отново записаха преднианта си пред Юнайтед във Висшата лига, след като стигнаха до изключително труден успех през уикенда при домакинството си на Тотнъм. До самият край на двубоя изглеждаше, че двата тима ще си поделят по точка, но дузпа в 93-та минута даде шанс на Марио Балотели да изведе гражданите до трите точки и да запази преднината на Сити пред червените дяволи.

Винсент Компания е аут от състава на Манчестър Сити, тъй като страда от контузия, а Мика Ричардс е под въпрос, поради разтежение. Братята Яя Туре и Колу Туре пък вземат участие в Купата на Африка и няма да могат да вземат участие срещу мърсисайдци.

Прогноза: Ливърпул - Манчестър Сити 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


03 януари Манчестър Сити - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
06 януари Ливърпул - Олдъм 5:1 (ФА Къп)
11 януари Манчестър Сити - Ливърпул 0:1 (Карлинг Къп)
14 януари Ливърпул - Стоук Сити 0:0 (Висша лига)
21 януари Болтън - Ливърпул 3:1 (Висша лига)

Манчестър Сити:

03 януари Манчестър Сити - Ливърпул 3:0 (Висша лига)
08 януари Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (ФА Къп)
11 януари Манчестър Сити - Ливърпул 0:1 (Карлинг Къп)
16 януари Уигън - Манчестър Сити 0:1 (Висша лига)
22 януари Манчестър Сити - Тотнъм 3:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Манчестър Сити


153 срещи
77 победи за Ливърпул
37 равенства
39 победи за Манчестър Сити
Голова Разлика: 270:198 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:

Ливърпул - 2.62
Равен - 3.30
Манчестър Сити - 2.70

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 2.45
Равен - 3.15
Манчестър Сити - 2.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
194