Челси ще търси нови три точки на Кероу Роуд


П. Пенков

Челси ще търси нови три точки на Кероу Роуд

Норич - Челси
Стадион: "Кероу Роуд", Норич
Дата: 21.01.2012г.
Час: 14:45
Съдия: Марк Клатънбърг


В първа среща от 22-я кръг от английската Висша лига, един срещу друг се противопоставят отборите на Норич Сити и Челси. Канарчетата се намират в успешна серия от два поредни успеха, които им позволиха да се издигнат до деветата позиция във временното подреждане. В началото на месеца воденият от мениджъра Пол Ламбърт тим, спечели трудно с 2:1 визитата си на другия новак - Куинс Парк Рейнджърс. Седмица по-късно Норич трябваше да изиграе своя двубой от турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, постигайки категоричен успех у дома с 4:1 срещу Бърнли. Уикенд по-късно канарчетата удължиха успешната си серия, надигравайки Уест Бромич като гости с 2:1 в мач от Висшата лига.

Мениджърът Пол Ламбърт вероятно ще заложи на същите играчи, които успяха да постигнат успех преди седмица. Кайл Ноутън може да задържи позицията си на левия фланг, тъй като Марк Тиърни все още е под въпрос. Контузени остават: Елиът Уорд, Джейм Воан, Ритчи де Леат и Деклан Руд.

Както своя съперник този кръг, и Челси се намира в серия от три поредни победи във всички турнири. Две от тях бяха регистрирани в срещи от Висшата лига, където през този месец лондончани успяха да се наложат съответно с 2:1 при гостуването си на Уулвърхемптън и с 1:0 при домакинството си на Съндърланд. Освен това съставът на Андре Вилаш-Боаш продължи участието си напред в турнира ФА Къп, след като се справи лесно срещу Портсмут, побежадвайки противника си с 4:0 на "Стамфорд Бридж". Сините все още са четвърти във временното подреждане във Висшата лига, оставайки на 6 точки разлика от третия Тотнъм и с 11 по-малко от лидера Манчестър Сити.

Даниел Стъридж би трябвало да се завърне в игра, след като пропусна последните няколко мача на тима, поради контузия. Дидие Дрогба и Калу са аут, тъй като заминаха за Купата на Африка. Джон Оби Микел и Бранислав Иванович също ще пропуснат срещата, поради травми.

Прогноза: Норич Сити - Челси 1:3

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:


27 декември Норич - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
31 декември Норич - Фулъм 1:1 (Висша лига)
02 януари КПР - Норич 1:2 (Висша лига)
07 януари Норич - Бърнли 4:1 (ФА Къп)
14 януари Уест Бромич - Норич 1:2 (Висша лига)

Челси:

26 декември Челси - Фулъм 1:1 (Висша лига)
31 декември Челси - Астън Вила 1:3 (Висша лига)
02 януари Уулвърхемптън - Челси 1:2 (Висша лига)
08 януари Челси - Портсмут 4:0 (ФА Къп)
14 януари Челси - Съндърланд 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Челси


30 срещи
10 победи за Норич
10 равенства
10 победи за Челси
Голова Разлика: 42:37 за Челси


Коефициенти от bet365:
Норич - 5.50
Равен - 4.00
Челси - 1.61

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 5.50
Равен - 3.75
Челси - 1.60

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
146