Тотнъм ще запише класика срещу вълците


П. Пенков

Тотнъм ще запише класика срещу вълците

Тотнъм - Уулвърхемптън
Стадион: "Уайт Харт Лейн", Лондон
Дата: 14.01.2012г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


В събота от 17:00 часа Тотнъм Хотспър приема Уулвърхемптън Уондърърс на стадион "Уайт Харт Лейн" в среща от 21- кръг от английската Висша лига. Шпорите продължиха напред в турнира за Купата на Футболната Асоциация на Англия, след като постигнаха класически успех у дома с 3:0 над Челтнем Таун. Освен това съставът на Хари Реднап е в серия от два поредни успеха във Висшата лига, които бяха регистирани съответно при домакинствата им на Уест Бромич Албиън и на Евертън. Така лондончани запазиха третата си позиция в класиране с актив от 45 точки, само на 3 точки зад лидера Манчестър Сити и с еднакъв брой точки с червените дяволи, които са второто, поради по-добрата си голова разлика.

Мениджърът Хари Реднап вероятно ще заложи на същия състав, който постигна победата над карамелите. Рафаел ван дер Ваарт трябва да започне като титуляр заедно с Адебайор, а Дефоу отново ще бъде оставен на резервната скамейка. Скот Паркът все още е под въпрос за лондончани, поради травма.

Уулвърхемптън вече не са отбора, които заема някоя от последните три позиция в подреждането, тъй като вълците вече са 16-ти само на точка разлика от опасната зона. Уулвс постигнаха тази своя цел по изключително труден начин регистрирайки три поредни равенства, които като сбор дадоха нужните три точки на тима за да се измъкне от зоната на изпадащите. Съставът на Мик Макарти ще трябва да преиграе срещата си с Бирмингам от третия кръг от турнира ФА Къп, тъй като преди седмица двата отбора не успяха да излъчат победител помежду си и завършиха при нулево равенство.

Роджър Джонсън от състава на вълците е под въпрос, заедно със съотборниците си Роналд Зубар и Джоди Крадък. Стивън Флетчър ще поведе атаката на тима при отсъствието на Кевин Дойл. Джейми О'Хара пък със сигурност пропуска визитата, поради контузия.

Прогноза: Тотнъм - Уулвръхемптън 3:0

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:


27 декември Норич - Тотнъм 0:2 (Висша лига)
31 декември Суонзи - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
03 януари Тотнъм - Уест Бромич 1:0 (Висша лига)
07 януари Тотнъм - Челтънам 3:0 (ФА Къп)
11 януари Тотнъм - Евертън 2:0 (Висша лига)

Уулвърхемптън:

20 декември Уулвърхемптън - Норич 2:2 (Висша лига)
27 декември Арсенал - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
31 декември Болтън - Уулвърхемптън 1:1 (Висша лига)
02 януари Уулвърхемптън - Челси 1:2 (Висша лига)
07 януари Бирмингам - Уулвърхемптън 0:0 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Уулвърхемптън


71 срещи
35 победи за Тотнъм
15 равенства
21 победи за Уулвърхемптън
Голова Разлика: 140:110 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.25
Равен - 5.50
Уулвърхемптън - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Тотнъм - 1.25
Равен - 5.50
Уулвърхемптън - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
126