КПР ще си тръгне само с точка от Британия Стейдиъм


П. Пенков

КПР ще си тръгне само с точка от Британия Стейдиъм

Стоук Сити - КПР
Стадион: "Британия", Стоук
Дата: 19.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс

В събота от 17:00 часа Стоук Сити приема Куинс Парк Рейнджърс в двубой на "Британия Стейдиъм", част от 12-я кръг от английската Висша лига. Грънчарите претърпяха поражения в последните си три мача, докато съперника им КПР ще се бори да не допусне четвърта загуба при гостуване. Съставът на Тони Пулис заема средната за класирането 12-та позиция с актив от 12 точки, като досега отбора е регистирал общо 3 победи, 3 равенства и 5 загуби. Преди две седмици Стоук успя да се изкачи до лидерската позиция в група Е на турнира Лига Европа, сле като надигра Макаби Тел Авив с 2:1 като гост. Така грънчарите натрупаха актив от 10 точки в групата, оставайки под тях Бешикташ, Динамо Киев и Макаби.

Райън Шоукрос, Марк Уилсън и Матю Етерингтън може да се завърнат в игра за Стоук, след като пропуснаха загубата от Болтън с 5:0 предния кръг,поради контузии. Рикардо Фулър е аут, поради травма в Ахилеса, докато Мамади Сидибе все още се възстановява от травмата си в коляното.

Куинс Парк Рейнджърс заема само позиция над Стоук, като и двата отбора притежават еднакъв временен актив от точки, но новака има по-добра голова разлика от състава на Тони Пулис. Последната победа на Рейнджърс беше в края на месец октомври, когато тима постигна неочакван домакински успех с 1:0 над Челси. Седмица по-късно КПР си тръгна без точки от "Уайт Харт Лейн", след като беше победен от Тотнъм с 3:1, а в началото на настоящия месец лидера Манчестър Сити нанесе общото петата загуба на тима през настоящата кампания.

Халфът на КПР Адел Тарабт не се очаква да фигурира за срещата със Стоук Сити, след като през тази седмици изигра мач с националния отбор на Мароко. Мениджърът на тима Нийл Уорнък ще може да разчита на халфа Акос Бузсаки, който лекуваше травма в Ахилеса, докато Брадли Ор и Мат Конъли са близо до завръщането си отново в игра. Бранителят Флитц Хол вероятно ще пропусне гостуването на "Британия", поради разтежение, а Кийрън Дайър е под въпрос, след като поднови тренировки през настоящата седмица. Нападателят Диджей Кембъл е само на 2-3 седмици от пълното си възстановяване и връщане отново на терена.

Прогноза: Стоук Сити - Куинс Парк Рейнджърс 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Стоук Сити:

23 октомври Арсенал - Стоук Сити 3:1 (Висша лига)
26 октомври Стоук Сити - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)
31 октомври Стоук Сити - Нюкасъл 1:3 (Висша лига)
03 ноември Макаби Тел Авив - Стоук Сити 1:2 (Лига Европа)
06 ноември Болтън - Стоук Сити 5:0 (Висша лига)

КПР:

02 октомври Фулъм - КПР 6:0 (Висша лига)
15 октомври КПР - Блекбърн 1:1 (Висша лига)
23 октомври КПР - Челси 1:0 (Висша лига)
30 октомври Тотнъм - КПР 3:1 (Висша лига)
05 ноември КПР - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Стоук Сити - КПР

28 срещи
8 победи за Стоук Сити
6 равенства
14 победи за КПР
Голова Разлика: 40:27 за КПР


Коефициенти от bet365:
Стоук Сити - 1.80
Равен - 3.60
КПР - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Стоук Сити - 1.80
Равен - 3.50
КПР - 4.33

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
137