Юнайтед ще се възползва от проблемите на Съндърланд


И. Ангелов

Юнайтед ще се възползва от проблемите на Съндърланд

Манчестър Юнайтед - Съндърланд
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 05.11.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Манчестър Юнайтед приема Съндърланд в събота следобед в пореден кръг от Висшата лига на Англия. Мениджърът на "черните котки" Стив Брус, заедно с играчи като Уес Браун, Джон О'Шей и Киерън Ричардсън се завръщат на "Олд Трафорд", където всички изиграха своята роля за червената фланелка. Миналата година на този терен Димитър Бербатов вкара на 2 пъти за победата 2:0 на Юнайтед. Този мач ще е последният преди почивката на двата тима за националните срещи.

"Червените дяволи" навлизат в тази среща като втори в лигата зад градския съперник Сити. Последната среща за Висшата лига бе победата над Евертън с 1:0 като гост. В Шампионска лига Юнайтед дели първото място в групата си с Бенфика, след като победи румънския шампион Оцелул с 2:0. В Карлинг Къп пък момчетата на Сър Алекс са на четвърт-финал след победата над Олдършот с 3:0. Тима започва да се реабилитира след катастрофалната загуба от Сити с 3 победи на всички фронтове.

Контузии тормозят голяма порция от сезона на Юнайтед тази година. Контузените футболисти правят труден избора на Фърги за средата на терена. Андерсон е под въпрос за тази среща, след като получи удар срещу Галац през седмицата. Том Клевърли е аут, след като напусна рано през второто полувреме на "Гудисън Парк". Райън Гигс все още се възстановява, както и Майкъл Карик, но втория споменат би трябвало да намери място в състава, макар и не на 100% готов. Флетчър отново е под въпрос, а Ашли Йънг и Крис Смолинг са дълготрайно контузените за тима. Майкъл Оуен получи контузия рано срещу Оцелул и ще отсъства също.

За Съндърланд проблемен е вратарският пост. Избор Номер 1 на тима Симон Миноле страда от счупен нос, а вратаря, който наистина носи номер 1 на гърба си - Крейг Гордън, лекува травма в коляното. Тревър Гордън пък има контузия в гърба. Проблем с коляното има и нападателят Фрейзър Кембъл. Тайтъс Брамбъл пък няма да играе поради проблемите си със закона напоследък.

Юнайтед, въпреки множеството контузени в състава, ще трябва да се възползва от проблемите в защита на гостите, като Сър Алекс ще трябва отново да взема решения за нападението си, след като топ нападателя на тима Рууни се подвизава в ролята на Пол Скоулс в последните няколко срещи. Очаква се Фърги да експериментира с атаката на тима. Домакинството също е фактор за Юнайтед, и при правилна подредба в атака, "червените" не биха имали проблем в този мач.Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

18 октомври Оцелул Галац - Манчестър Юнайтед 0:2 (Шампионска лига)
23 октомври Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити 1:6 (Висша лига)
25 октомври Олдършот Таун - Манчестър Юнайтед 0:3 (Карлинг Къп)
29 октомври Евъртън - Манчестър Юнайтед 0:1 (Висша лига)
02 ноември Манчестър Юнайтед - Оцелул Галац 2:0 (Шампионска лига)

Съндърланд:

26 септември Норич - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
01 октомври Съндърланд - Уест Бромич 2:2 (Висша лига)
16 октомври Арсенал - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
22 октомври Болтън - Съндърланд 0:2 (Висша лига)
29 октомври Съндърланд - Астън Вила 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Съндърланд

114 срещи
50 победи за Манчестър Юнайтед
27 равенства
37 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 196:174 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.25
Равен - 5.50
Съндърланд - 13.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.22
Равен - 5.75
Съндърланд - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
174