Ливърпул ще постигне категорична победа над Норич


П. Пенков

Ливърпул ще постигне категорична победа над Норич

Ливърпул - Норич
Стадион: "Анфийлд", Ливърпул
Дата: 22.10.2011г.
Час: 19:30
Съдия: Питър Уолтън


В последен двубой от съботния ден от деветия кръг на английската Висша лига, Ливърпул приема новака Норич Сити на стадион "Анфийлд" от 19:30 часа българско време. Мърсисайдци записаха равенство у дома преди седмица, когато се изправиха срещу втория във временното класиране Манчестър Юнайтед, като тима на Кени Далглиш реално можеше да спечели трите точки в тази среща, тъй като водеше в резултата почти до края на двубоя, но в 81-та минута Хавиер Ернандес измъкна точката, след като изравни отбеляза за 1:1. Така Ливърпул зае петата позиция в класирането, на 2 точки зад четвъртия Нюкасъл, като тима все още е запазил шансове да атакува първите позиция, въпреки че първите два отбора в таблицата - Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед притежават съответно 8 и 6 точки повече в актива си. През тази седмица Ливърпул изигра приятелска среща с отбора на Рейнджърс, която мърсисайдци загубиха с минималното 1:0.

Халфът на Ливърпул Лукас Лейва пропуска двубоя с Норич, тъй като трябва да изтърпи наложеното му наказание. Така Джордан Хендерсън ще получи шанс за игра, след като бе оставен на резервната скамейка в последните два мача на мърсисайдци. Бранителите Даниел Агер и Глен Джосън са напълно възстановени от контузиите си, като взеха участие в приятелската среща с Рейнджърс през тази седмица.

Съставът на Норич Сити също заема добра позиция, въпреки статута си на новак в елита на Англия. Канарчетата са девети в подреждането с актив от 11 точки, само с 3 по-малко от съперника си в този кръг. През миналия уикенд Норич постигна домакинска победа с 3:1 на другия новак Суонзи Сити, като по този начин съставът на Пол Ламбърт се реваншира на феновете си за случилото се две седмици по-рано, когато Норич загубиха с 2:0 гостуването си на Манчестър Юнайтед.

Стийв Морисън е на разположение на мениджъра Пол Ламбърт, след като имаше проблеми с физическото си състояние. Елиът Уорд и Даниел Аяла са аут, поради контузии в колената, докато Зак Уайтбред продължава да лекува разтежение. Джеймс Воан се очаква да се завърне едва в края на месец декември.

Прогноза: Ливърпул - Норич 4:0

Последни 5 изиграни срещи:

Ливърпул:


21 септември Брайтън - Ливърпул 1:2 (Карлинг Къп)
24 септември Ливърпул - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
01 октомври Евъртън - Ливърпул 0:2 (Висша лига)
15 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
18 октомври Рейнджърс - Ливърпул 1:0 (Приятелска среща)

Норич:

11 септември Норич - Уест Бромич 0:1 (Висша лига)
17 септември Болтън - Норич 1:2 (Висша лига)
26 септември Норич - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
01 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 2:0 (Висша лига)
15 октомври Норич - Суонзи 3:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Ливърпул - Норич


42 срещи
21 победи за Ливърпул
11 равенства
10 победи за Норич
Голова Разлика: 74:39 за Ливърпул


Коефициенти от bet365:
Ливърпул - 1.28
Равен - 5.50
Норич - 11.00

Коефициенти от Offsidebet:
Ливърпул - 1.28
Равен - 5.00
Норич - 11.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
156