Двата новака - Норич и Суонзи ще си поделят по точка


П. Пенков

Двата новака - Норич и Суонзи ще си поделят по точка

Норич - Суонзи
Стадион: "Кароу Роуд", Норич
Дата: 15.10.2011г.
Час: 17:00
Съдия: Джон Мос


Осмият кръг от английската Висша лига противопоставя един срещу друг два от новаците през този сезон - Норич Сити и Суонзи. Канарчетата, които са домакин в тази среща, се представя добре до момента, заемайки 9-та позиция с актив от 8 точки. Съставът на Пол Ламбърт спечели само 6 точки в последните си 6 двубоя от Висшата лига, в които регистрира 2 победи и 4 поражения. В началото на настоящия месец Норич Сити добави още една загуба към актива си, след като не успя да се противопостави на Манчестър Юнайтед на собствения им "Олд Трафорд", губейки с 2:0 от червените дяволи.

Важното е, че домакините нямат проблеми с новоконтузени играчи преди двубоя им със Соунзи. Андрю Крофтс беше включен в групата за мача, въпреки че получи лека травма в глезена, по време на двубоя с национлания тим на Уелс. Зак Уайтбред се възстановява по план от получено разтежение, но вероятно няма да фигурира в срещата. Елиът Уорд, Даниел Аяла и Джеймс Воан са аут, поради травми.

Суонзи Сити претърпя поражения вътв сичките си три гостувания досега от новата кампания, като тима има равен актив от точки със съперника си този кръг, като интересен факт е, че и двата отбора притежават една и съща голова разлика. В последните четири кръга съставът на Брендън Роджърс редува загуби и победи. След поражението от Арсенал с 1:0, Суонзи постигна класически успех с 3:0 над Уест Бромич, но седмица по-късно загуби с 4:1 на "Стамфорд Бридж". В началото на настоящия месец лебедите се върнаха към успеха, надигравайки Стоук Сити у дома с 2:0.

Халфът на Суонзи Леон Бритън се завръща отново в игра за гостуването на Норич. Бритън пропусна победата над грънчарите, поради болки в гърба, но вероятно ще започне от резервната скамейка срещу канарчетата. Ашли Уилямс и капитанът Гари Монк са единствените цетрални полузащитници, които са на разположение на мениджъра Брендън Роджърс. Алън Тейт е дългосрочно отсъстващ, поради счупен крак, докато Стивън Коулкър се надява да се завърна в следващите от четири до шест седмици, след като се подложи на операция коляното си. Кеми Августен вероятно ще отсъства още около две седмици, тъй като не е напълно възстановен от разтежение.

Прогноза: Норич Сити - Суонзи 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Норич:


27 август Челси - Норич 3:1 (Висша лига)
11 септември Норич - Уест Бромич 0:1 (Висша лига)
17 септември Болтън - Норич 1:2 (Висша лига)
26 септември Норич - Съндърланд 2:1 (Висша лига)
01 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 2:0 (Висша лига)

Суонзи:


27 август Суонзи - Съндърланд 0:0 (Висша лига)
10 септември Арсенал - Суонзи 1:0 (Висша лига)
17 септември Суонзи - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
24 септември Челси - Суонзи 4:1 (Висша лига)
02 октомври Суонзи - Стоук Сити 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Норич - Суонзи


6 срещи
2 победи за Норич
0 равенства
4 победи за Суонзи
Голова Разлика: 12:6 за Суонзи


Коефициенти от bet365:
Норич - 2.20               
Равен - 3.30                 
Суонзи - 3.40

Коефициенти от Offsidebet:
Норич - 2.15
Равен - 3.25
Суонзи - 3.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
121