Юнайтед ще надделее над поредния кандидат за титлата


И. Ангелов

Юнайтед ще надделее над поредния кандидат за титлата

Манчестър Юнайтед - Челси
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 18.09.2011г.
Час: 18:00
Съдия: Фил Дауд

И така много рано през настоящата кампания на Висшата лига ни се предоставя зрелището, което реши предишните няколко сезона, що се отнася до крайното класиране в Англия. Манчестър Юнайтед във формата, която феновете обожават, среща Челси, който с новите си попълнения впечатлява с красив футбол и добри резултати.

За Манчестър Юнайтед това домакинство ще пропусне младата звезда, която поведе тима в първите няколко срещи през сезона – Том Клевърли. Въпреки липсата на неговото вдъхновение обаче, Юнайтед успя да разпилее Болтън, вкарвайки 5 попадения. Дани Уелбек се приближава до игра за „Червените дяволи“, но те все още няма да могат да разчитат на капитана Неманя Видич. В центъра на отбрана ще се завърне Рио Фърдинанд, който направи изключителен сезон миналата година, през който извърши изключително малък брой нарушения за позицията си.

Челси пък няма да може да разчита на Дидие Дрогба и Микаел Есиен, които отсъстват от доста време. Очаква се Фернандо Торес да играе заедно с Даниел Стъридж, който е човекът във форма за тима. Торес изглежда е на път да се реабилитира на „сините“, след като в последния мач направи 2 асистенции, но той все още не може да се гордее с рекорда си от 4 гола в последните 30 мача.

Домакинството е още едно предимство пред „червените“, които демонстрират разрушителна форма от началото на сезона. Майкъл Карик заяви наскоро, че младите в тима са донесли нов манталитет на глад за победи и непрестанна преса в нападение. На това ще бъде подложен Челси, но сега след завръщането на Давид Луис до Джон Тери, двамата изглеждат по-стабилни от всякога и вероятно ще се справят с множеството атаки на домакините.

С новия си стил на задържане на топката и атака от фланговете, Юнайтед атакува в множество измерения, като това максимално ще затрудни противника и ако възрастта не попречи на Джон Тери да застига бързоногите Уейн Рууни и Хавиер Ернандес, то останалите от отбраната на Челси ще срещнат проблеми в спирането на набезите на Нани и Ашли Йънг. Тяхната продуктивност е изключителна и ще донесе победата на домакините.

Прогноза: Манчестър Юнайтед – Челси  3:2

Последни 5 изиграни срещи:
Манчестър Юнайтед:

14 август Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
22 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
28 август Манчестър Юнайтед - Арсенал 8:2 (Висша лига)
10 септември Болтън - Манчестър Юнайтед 0:5 (Висша лига)
14 септември Бенфика - Манчестър Юнайтед 1:1 (Шампионска лига)

Челси:

14 август Стоук Сити - Челси 0:0 (Висша лига)
20 август Челси - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)
27 август Челси - Норич 3:1 (Висша лига)
10 септември Съндърланд - Челси 1:2 (Висша лига)
13 септември Челси - Байер Леверкузен 2:0 (Шампионска лига)

 

Досегашни срещи:
Манчестър Юнайтед - Челси

145 срещи

59 победи за Манчестър Юнайтед

43 равенства

43 победи за Челси

Голова Разлика: 234:181 за Манчестър Юнайтед

 

Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.83
Равен - 3.50
Челси - 4.50

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Юнайтед - 1.80
Равен - 3.50
Челси - 4.33

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207