Юнайтед ще се препъне на Рийбок стейдиъм


Т. Михайлов

Юнайтед ще се препъне на Рийбок стейдиъм

Болтън - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Рийбок", Болтън
Дата: 10.09.2011
Час: 19:30
Съдия: Андре Маринър


Манчестър Юнайтед гостува на Болтън в двубой от 4-ия кръг на Висшата лига. „Червените дяволи“, които са лидер в класирането имат не особено лека задача след международната пауза, която обърква ритъма в съставите.

В последния кръг Юнайтед разнищи с 8:2 Арсенал и се превърна в основен фаворит за титлата като на този твърде ранен етап изглежда, че основната битка ще е с градския съперник Манчестър Сити, който гази всичко по пътя си и с обичайния заподозрян Челси, навлизащ във все по-добра форма. Именно срещу „сините“ ще се изправи тима на Сър Алекс другата седмица, но първо трябва да изиграе и първия си мач в Шампионската лига срещу Бенфика в Лисабон.

Болтън започна фантастично сезона като гост на Куинс Парк Рейнджърс, побеждавайки с 4:0, след което допусна две поражения от Манчестър Сити и Ливърпул. Тимът на Оуен Койл не може да се срамува от тях, тъй като показа силен футбол и даде отпор на тимове с много по-големи възможности. Тежките съперници на Тротърс се нижат един след друг и две седмици след домакиснтвото на шампиона Мартин Петров и компания пътуват за Лондон, където ще срещнат Арсенал.

Домакините няма да могат да разчитат на Маркос Алонсо, който има травма в стъпалото. Шон Дейвис, Лий Чун-Йънг, Сам Рикетс и Тайрън Меърс също няма да са на разположение на Оуен Койл. Мартин Петров не успя да доиграе квалификацията на България с Швейцария заради преумора и болки.

Рафаел Да Силва, Дани Уелбек и Неманя Видич са с контузии в състава на Юнайтед. Рио Фърдинанд вече е на линия, но може да бъде оставен на пейката, за да е свеж за мача с Бенфика. Уейн Рууни, Крис Смолинг и Ашли Йънг взеха ключово участие в двете победи на Англия в европейските квалификации и със сигурност няма да са в идеална кондиция.

Макар Манчестър Юнайтед да изглежда като фаворит в двубоя „червените дяволи“ едва ли ще стигнат до победа. Причината се крие най-вече във факта, че винаги след международни мачове отборите с много национални състезатели са разконцентрирани. Болтън има само 1 успех в последните си 17 мача срещу шампионите. Балансът им като домакин обаче остава положителен. Юнайтед ще изкача за своята победа номер 200 като гост от създаването на Висшата лига, задоволявайки се с равенство.

Последни 5 изиграни срещи:

Болтън:

05 август Болтън - Леванте 0:1 (Приятелска среща)
13 август КПР - Болтън 0:4 (Висша лига)
21 август Болтън - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
24 август Болтън - Макълсфийлд Таун 2:1 (Карлинг Къп)
27 август Ливърпул - Болтън 3:1 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

30 юли Манчестър Юнайтед - Барселона 2:1 (Приятелска среща)
07 август Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Къмюнити Шийлд)
14 август Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
22 август Манчестър Юнайтед - Тотнъм 3:0 (Висша лига)
28 август Манчестър Юнайтед - Арсенал 8:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Болтън - Манчестър Юнайтед

104 мача
34 победи за Болтън
23 равенства
47 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 170:134 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Болтън - 9.00
Равен - 4.50
Манчестър Юнайтед - 1.40

Коефициенти от Offsidebet:
Болтън - 8.00
Равен - 4.33
Манчестър Юнайтед - 1.40

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
221