Гражданите ще постигнат минимален успех над Латикс


П. Пенков

Гражданите ще постигнат минимален успех над Латикс

Манчестър Сити - Уигън
Стадион: "Етихад", Манчестър
Дата: 10.09.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън


Манчестър Сити и Уигън Атлетик се изправят един срещу друг в двубой от четвъртия кръг на английската Висша лига. Гражданите спечелиха всичките си четири срещи досега през сезона, докато съперниците им нямат поражение. Сити спечели последните си пет мача без да допусне гол в своята мрежа, като при победа ще оглави класирането, поне за няколко часа, тъй като Манчестър Юнайтед гостува на Болтън в 19:30 часа в събота, а срещата на гражданите започва в 17:00 часа българско време. Съставът на Роберто Манчини притежава еднакъв актив от точки с червените дяволи - общо 9. Манчестър Сити победи Суонзи, Болтън и Тотнъм досега, а след двубоя с Уигън пред тима предстои домакинство на Наполи в среща от груповата фаза на Шампионската лига. Тимът определено показва шампионски амбиции в началото на кампанията, но времето ще покаже дали гражданите ще успеят да спечелят трофея във Висшата лига.

Поредното ново попълнение на състава от Манчестър - Самир Насри е в състояние да се включи в игра, след като счупи ръката си по време на двубой с националния отбор на Франция. Мика Ричардс също е готов за игра, след като се възсатнови от разтежение, но Гарет Бари и Найджъл Де Йонг ще трябва да почакат още около 2 седмици преди да вземат участие за Сити. Бранителят Коло Туре е на разположение, след като изтърпя наложеното му наказание за срок от 6 месеца, поради използване на непозоволени медикаменти.

Досега Уигън Атлетик срещна един след друг трите новака във Висшата лига - Норич, Суонзи и Куинс Парк Рейднжърс, срещу които записа две равенства и една победа. Тези спечелени 5 точки изкачиха отбора до осмата позиция във временното класиране, само на крачка от лидерите - Чесли, Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Новите три попълнения на Латикс Шон Малоней, Алберт Крусат и Партик ван Анхолт са в състояние да направят двбютите си за тима. Бранителите Стивън Гохоури и Антолин Алкарас са единствените отсъстващи от състава на Уигън. Мениджърът Роберто Мартинес сподели, че тима не страда от новоконтузени играчи след проведените срещи на националните отбори.



Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

31 юли Манчестър Сити - Интер 3:0 (Приятелска среща)
07 август Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:3 (Къмюнити Шийлд)
15 август Манчестър Сити - Суонси 4:0 (Висша лига)
21 август Болтън - Манчестър Сити 2:3 (Висша лига)
28 август Тотнъм - Манчестър Сити 1:5 (Висша лига)

Уигън:

31 юли Престън - Уигън 1:3 (Приятелска среща)
07 август Уигън - Виляреал 1:0 (Приятелска среща)
13 август Уигън - Норич 1:1 (Висша лига)
20 август Суонзи - Уигън 0:0 (Висша лига)
27 август Уигън - КПР 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Уигън

17 мача
8 победи за Манчестър Сити
4 равенства
5 победи за Уигън
Голова Разлика: 18:15 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.16
Равен - 7.00
Уигън - 17.00

Коефициенти от Offsidebet:
Манчестър Сити - 1.16
Равен - 7.00
Уигън - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
199