Суонзи ще търси първото си попадение в елита


П. Пенков

Суонзи ще търси първото си попадение в елита

Суонзи - Съндърланд
Стадион: "Либърти", Суонси
Дата: 27.08.2011
Час: 17:00
Съдия: Марк Холси


Новаците Суонзи Сити все още ще търсят първото си попадение във Висшата лига, когато в събота приемат Съндърланд на "Либърти Стейдиъм". Последно тези два отбора се изправиха един срещу друг през далечната 1983г., когато завършиха наравно 1:1 на "Роджър Парк" в тогава известната Първа дивизия. Лебедите успяха да вземат само точка от първите си две срещи от новата кампания. Това се случи преди седмица, когато съставът на Брендън Роджърс завърши при нулево равенство у дома срещу Уигън. За жалост тимът прекрати участието си в турнира Карлинг Къп, след като загуби с 3:1 при гостуването си на Шросбъри.

Гари Монк и Фери Бод са единствените отсъстващи за Суонзи Сити. Бранителят Монк е аут, поради проблеми с ходилото си, въпреки че взе участие в мача на резервите в четвъртък. Съотборникът му Фери Бод се лекува в Холандия, след като получи тежка травма в коляното. Очаква се мениджърът Брендън Роджърс да заложи на същия състав, който използва преди седмица, след като не беше доволен от тези, на които заложи в двубоя от Карлинг Къп.

Съперникът им този кръг - Съндърланд същи притежава само точка в актива си. Черните котки я спечелиха в пилотният кръг на надпреварата, когато успяха да затруднят Ливърпул на собствения им "Анфийлд" и да завършат наравно 1:1. Седмица след гостуването в Ливърпул, съставът на Стив Брус претърпя първото си поражение през новата кампания. Черните котки загубиха с минималното 1:0 на собствения си "Стейдиъм ъф Лайт" от Нюкасъл Юнайтед. През тази седмица Съндърланд напусна турнира Карлинг Къп, след като в третия кръг от надпреварата загуби с 1:0 гостуването си на Брайтън, като попадението дойде в добавеното време, тъй като двата състава не успяха да си отбележат в редовната част от срещата.

Лятното попълнение на черните котки Джон О'Шей може да направи дебюта си срещу Суонзи. Бившият защитник на Манчестър Юнайтед се възстанови от разтежението, от което страдаше и не му позволи да се включи в игра през последнтие 5 седмици. Мениджърът на тима Стив Брус ще трябва да вземе решението на кой от дваамата вратари да заложи в тази среща. Очаква се Симон Минолет да замени Кийрън Уестууд, който беше титуляр през седмицата в Карлинг Къп, докато Крейг Гордън, Фрейзър Кембъл и Дейвид Мейлър все още старадат от контузии.

Прогноза: Суонзи Сити - Съндърланд 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Суонзи:

03 август Суонзи - Селтик 2:0 (Приятелска среща)
06 август Суонзи - Бетис 1:0 (Приятелска среща)
15 август Манчестър Сити - Суонзи 4:0 (Висша лига)
20 август Суонзи - Уигън 0:0 (Висша лига)
23 август Шроусбъри - Суонзи 3:1 (Карлинг Къп)

Съндърланд:

02 август Хартлипул - Съндърланд 1:3 (Приятелска среща)
06 август Хибърниан - Съндърланд 0:0 (Приятелска среща)
13 август Ливърпул - Съндърланд 1:1 (Висша лига)
20 август Съндърланд - Нюкасъл 0:1 (Висша лига)
23 август Брайтън - Съндърланд 1:0 сл. прод. (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Суонзи - Съндърланд

4 мача
3 победи за Суонзи
1 равенство
0 победи за Съндърланд
Голова Разлика: 7:1 за Суонзи


Коефициенти от bet365:
Суонзи - 2.37
Равен - 3.30
Съндърланд - 3.00

Коефициенти от Offsidebet:
Суонзи - 2.35
Равен - 3.20
Съндърланд - 2.95

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
117