Ще прекъсне ли Норич черната си серия от 1993г.?


П. Пенков

Ще прекъсне ли Норич черната си серия от 1993г.?

Челси - Норич
Стадион: "Стамфорд Бридж", Лондон
Дата: 27.08.2011
Час: 17:00
Съдия: Майкъл Джоунс


В събота от 17:00 часа българско време стадион "Стамфорд Бридж" отново ще посрещне мач от английската Висша лига, когато Челси прием отбора на Норич Сити. Домакините от Лондон се изкачиха до шестата позиция във временното подреждане след двата изминали кръга от шампионата. В първата си среща от новия сезон, съставът на Андре Вияш-Боаш успя да спечели само точка, след като записа нулево равенство при гостуването си на Стоук Сити. Седмица по-късно обаче сините регистираха първия си успех през кампания, побеждавайки у дома Уест Бромич с 2:1. През изминалата седмица Челси научи съперниците си за груповата фаза на Шампионската лига през новия сезон. Това ще бъдат испанския Валенсия, германския Байер Леверкузен и беглийския Генк.

Новото попълнение на лондончани Хуан Мата вероятно ще направи дебюта си срещу Норич Сити. Испанецът, който премина в клуба от Валенсия, вероятно няма да започна като титуляр, а ще бъде оставен на резервната скамейка. Другото ново име в състава - Ориол Ромелу е в добро физическо състояние, но това не се отнася за Давид Луис, който все още изпитва болки от травмата си. Петър Чех и Майкъл Есиен остават аут, докато Даниел Стъридж ще изтърпи последната среща от наложеното му наказание за 3 двубоя.

Норич Сити е загубил с 4:0 във всичките си последни три гостувания на "Стамфорд Бридж", когато не са постигали победа в Лондон от октовмри 1993г. Канарчетата ще желят да се оттърсят и загубата си през седмица, когато прикратиха участието си в турнира Карлинг Къп с 4:0 от МК Донс. Съставът на Пол Ламбърт се представя добре от началото на престоя си в елита на Англия, като след двата изминали кръга успя да натрупа актив от 2 точки, спечелени съответно от двете равенства - при гостуването на Уигън в пилотния кръг и срещу Стоук Сити на "Керъу Роуд".

Норич ще са без защитникът си Даниел Аяла, който ще отсъства от игра в продължение на около осем седмици. Плеймейкърът на на новаците Уес Холън страда от разтежение, но до последно състоянието му ще бъде следено. Централният бранител Леон Барнет се завръща, след като изтърпя наказанието си. Джеймс Воан и Елиът Уорд са все още далеч от влизането им в игра, след като получиха травми по време на предсезонната подготовка на тима.

Прогноза: Челси - Норич Сити 3:1

Последни 5 изиграни срещи:

Челси:

27 юли Китчий - Челси 0:4 (Приятелска среща)
30 юли Астън Вила - Челси 0:2 (Приятелска среща)
06 август Рейнджърс - Челси 1:3 (Приятелска среща)
14 август Стоук Сити - Челси 0:0 (Висша лига)
20 август Челси - Уест Бромич 2:1 (Висша лига)

Норич:

03 август Норич - Реал Сарагоса 1:1 (Приятелска среща)
06 август Норич - Парма 3:0 (Приятелска среща)
13 август Уигън - Норич 1:1 (Висша лига)
21 август Норич - Стоук Сити 1:1 (Висша лига)
23 август Норич - МК Донс 0:4 (Карлинг Къп)


Досегашни срещи:

Челси - Норич

29 мача
9 победи за Челси
10 равенства
10 победи за Норич
Голова Разлика: 39:36 за Челси


Коефициенти от bet365:
Челси - 1.20
Равен - 6.50
Норич - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
Челси - 1.20
Равен - 6.25
Норич - 13.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
138