Карамелите ще започнат новия сезон с победа над КПР


П. Пенков

Карамелите ще започнат новия сезон с победа над КПР

Евъртън - КПР
Стадион: "Гудисън Парк", Евъртън
Дата: 20.08.2011
Час: 17:00
Съдия: Кевин Френд


Евертън приема новава Куинс Парк Рейдижърс в двубой от втория кръг от английската Висша лига. Карамелите не успяха да изиграят срещата си с Тотнъм и пилотния кръг на надпреварата, след като Футболната Асоциация на Англия реши да отложи мача, поради размириците в английската столица. Карамелите не са един от най-активните отбори през летния трансферен прозорец, като през тази седмица ставана ясно защо това е така. Причината, поради която Евертън не е купувал нови играчи от доста време е, защото банките не желаят да отпускат повече пари на тима под формата на заеми. Явен признак за това е, че карамелите похарчиха едва 2 милиона паунда през последните три трансферни прозореца. "Това, което правихме в последно време е отправяне на молби към банките. Няма как да вземем повече пари назаем. Това е и причината да не купуваме нови играчи," заяви президентът на Евертън Бил Кенрайт.

Куинс Парк Рейджърс започнаха сезона си във Висшата лига с поражение пред собствена публика. Това се случи преди седмица, когато съставът на Нийл Уорнък прием Болтън Уондърърс на "Лофтъс Роуд" с надеждата за първи успех в елитния ешалон на английското първенство. За сметка на това Куинс Парк загуби с категоричното 4:0 от Тротърс, въпреки че домакините имаха повече точни удари от съперниците си. Добрата новина в лагера на КПР е, че малайзийският бизнесмен Тони Фернандес е новия собственик на тима, след като откупи акциите на предишните собственици Флавио Бриаторе и Бърни Екълстоун, като 33% остава за индиеца Лакшми Митал.

Мениджърът на Куинс Парк Рейнджърс Нийл Уорнък няма да може да разчита на новото попълнение Кийрън Дайър, който по време на дебюта си пред седмица получи контузия. Заедно с него в лазарета на тима остават и Роб Хълс и Джейми Макий, които също страдат от травми.

Прогноза: Евертън - Куинс Парк Рейнджърс 1:0

Последни 5 изиграни срещи:

Евъртън:

24 юли ДС Юнайтед - Евъртън 1:3 (Приятелска среща)
30 юли Бирмингам - Евъртън 1:2 (Приятелска среща)
02 август Вердер - Евъртън 1:0 (Приятелска среща)
05 август Евъртън - Виляреал 0:1 (Приятелска среща)
15 август Бохемианс - Евъртън 1:1 (Приятелска среща)

КПР:

22 юли Бодмин Таун - КПР 0:7 (Приятелска среща)
27 юли Чезена - КПР 1:0 (Приятелска среща)
02 август Кроули Таун - КПР 2:4 (Приятелска среща)
05 август Лутън - КПР 3:1 (Приятелска среща)
13 август КПР - Болтън 0:4 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Евъртън - КПР

40 мача
17 победи за Евъртън
9 равенства
14 победи за КПР
Голова Разлика: 62:57 за Евъртън


Коефициенти от bet365:
Евъртън - 1.53
Равен - 3.80
КПР - 7.00

Коефициенти от Offsidebet:
Евъртън - 1.50
Равен - 3.60
КПР - 7.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131