Арсенал ще удари и Брайтън


И. Ангелов

Арсенал ще удари и Брайтън

Арсенал - Брайтън 
Стадион: Емирейтс 
Дата: 31.08.2024 г. 
Час: 14:30 ч. 

Арсенал е един от четирите отбора във Висшата лига на Англия с две победи от първите два кръга на новия сезон, след като в последния кръг тимът надви и впечатляващия иначе отбор на Астън Вила с 2:0. Миналата година "артилеристите" надвиха Брайтън и в двата мача между отборите, без да допуснат гол, което ги поставя в позицията на тежък фаворит и сега.

Брайтън обаче е друг от четирите отбора с перфектен рекорд в лигата и купата и изглежда Фабиан Хурцелер печели все повече от привържениците след победите над Манчестър Юнайтед и Кроули. 31-годишният мениджър направи 3 победи от трите си официални мача до тук.

В двата състава проблемите не са много, като при домакините с контузии са Томиясу, Тиърни и Жезус. Представянията на Леандро Тросар от пейката пък може вече да са му спечелили място вместо Габриел Мартинели сред титулярите.

При "чайките" контузен е Соли Марч, а под въпрос са Груда, Вифер и новото попълнение Мат О'Райли, който напусна игра само 9 минути след като дебютира в Карабао къп през седмицата.

Арсенал спечели 8 мача поред в лигата и в 7 от тях вкара по най-малко 2 гола. С домакинската публика, която този сезон ще настоява за титлата, Артета няма да иска да прави никакви грешки.

Прогноза: Арсенал - Брайтън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
30