Нюкасъл и Челси ще са равни


И. Ангелов

Нюкасъл и Челси ще са равни

Нюкасъл Юнайтед - Челси
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 25.11.2023 г.
Час: 17:00 ч.

Нюкасъл загуби от Борусия Дортмунд и Борнемут последователно преди почивката за национални срещи, но домакинската форма при Еди Хау остава силна и стана причина рекордът на Арсенал без загуба да падне последно тук.

Челси набира все по-високо самочувствие при Маурисио Почетино след вълнуващите мачове с Тотнъм и Манчестър Сити преди паузата, в които "сините" вкараха по 4 пъти. "Сините" се намират 4 точки зад съперника в класирането но ще искат да се възползват от големите проблеми с липсващи играчи, които навредиха на играта на техния домакин напоследък.

Еди Хау може да не разчита на 11 от своите имена в този ден, след като Люис Хол няма право да играе поради условията на наема си, Тонали е наказан дълго, Алмирон е под въпрос, а контузени са Уилсън, Барнс, Ботман, Андерсон, Мърфи, Таргет, и Бърн.

При гостите също има проблеми и аут са Чуквуемека, Чалоба, Фофана и Чилуел. Под въпрос попадат Нкунку, Лавия, Густо и Колуил, който пропусна срещите на Англия с травма в рамото.

В 5 от последните 6 кръга Челси вкара по най-малко 2 гола. Домакините спечелиха този мач преди около година, но сега са в нелека здравословна ситуация и гостите са в подем.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Челси 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Маурисио Почетино)
 
Санчез
   
Дисаси
Силва
Джеймс
Кукурела
Кайседо
Енцо
Палмър
Галахър
Стърлинг
Джаксон
Гордън
Исак
Уилок
Бруно
Лонгстаф
Жоелинтон
Трипиър
Ливраменто
Ласелъс
Шар
   
Поуп
 
Нюкасъл (Еди Хау)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Челси 2:2

  Сподели
234