Тен Хаг ще търси спешни промени срещу Брентфорд


И. Ангелов

Тен Хаг ще търси спешни промени срещу Брентфорд

Манчестър Юнайтед - Брентфорд
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 07.10.2023 г.
Час: 17:00 ч.

През седмицата Манчестър Юнайтед загуби пета от последните си 7 срещи от началото на сезона. Тимът загуби два поредни мача на "Олд Трафорд" след поражението от Кристъл Палас 1:0 през уикенда и Галатасарай в ШЛ. Освен всичко, Юнайтед допусна 6 загуби в последните си 13 мача в ШЛ, а това са толкова загуби, колкото бе допуснал в предходните 80 мача.

Всичко това води до голямо напрежение над мениджъра, и кариерата му в клуба вероятно ще се реши в идните 3 срещи, които са срещу преодолими съперници преди програмата да започне да противопоставя топ отборите.

Брентфорд стартира добре сезона, но напоследък се задъха и отново се провали в последния опит срещу Нотингам Форест, където малко след като вкара бе затиснат и трябваше да се задоволи с равенство. Това обаче прекрати серия от три загуби за "пчеличките", които ще искат да се възползват сега от тежко ранен съперник.

И в двата отбора проблемите са безброй много. При домакините ситуацията със Санчо продължава, за ключовия Лисандро Мартинез стана ясно, че ще отсъства до началото на 2024 г. с нова операция, аут са още Бисака, Маласия, Шоу, Майно, Диало и може би Регилон, който е под въпрос.

При гостите освен таранът Иван Тоней аут са Рико Хенри, Шаде, Дасилва, Дамсгард, Мий и Баптисте. Това може да е причината "пчеличките" да нямат успех във вече 5 кръга.

Юнайтед спечели 3 от последните 4 мача с Брентфорд, но състоянието на тима в момента не е добро по отношение на защитата. "Червените дяволи" реализират голове, но допускат повече и това коства прекалено много точки още на този етап в сезона.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Флекен
   
Колинс
Пинок
Роерслев
Хики
Жанелт
Норгард
Янсен
Мбеумо
Уиса
Люис-Потър
Хьойлунд
Рашфорд
Бруно
Антони
Маунт
Касемиро
Амрабат
Далот
Линдельоф
Варан
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Брентфорд 2:2

  Сподели
307