Нюкасъл и Ливърпул ще предоставят зрелище


И. Ангелов

Нюкасъл и Ливърпул ще предоставят зрелище

Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 27.08.2023 г.
Час: 18:30 ч.

Непобеденият до сега Ливърпул ще пътува за едно от най-трудните предизвикателства в лицето на тима на Еди Хау. Домакините отстъпиха само малко на шампиона Манчестър Сити миналата седмица след като гол на Хулиан Алварез реши срещата, при редица пропуски и за двете страни. Този мач дойде след погрома на "свраките" над Астън Вила на старта с 5:1.

Ливърпул не успя да вземе максимума от Челси на старта на сезона, но след това показа вдъхновение срещу Борнемут в победа с 3:1. Юрген Клоп няма поражение в последните 13 кръга от Висшата лига, и Нюкасъл не е побеждавал "червените" от декември, 2015 г.

В двата състава състоянието е добро. При домакините само Манкийо и Крафт са контузени, а под въпрос са Жоелинтон и Уилок. 

Александър-Арнолд е под въпрос за гостите, докато контузени остават Тиаго Алкантара, Стефан Байчетич и Къртис Джоунс. Новото попълнение в халфовата линия Уатару Ендо дебютира като резерва в последния мач и може да получи титулярна роля сега.

Двата отбора имат огромен атакуващ потенциал и се очаква да видим мач на надиграване в нападение, отколкото тактическа битка в средата на терена. Освен страховита стартова постройка в атака и двата тима имат дълбочината от опции за да променят играта си и да достигат до още попадения.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Ливърпул 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Собослай
Алистър
Ендо
Салах
Жота
Диаз
Гордън
Исак
Алмирон
Жоелинтон
Бруно
Тонали
Бърн
Трипиър
Ботман
Шар
   
Поуп
 
Нюкасъл (Еди Хау)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Ливърпул 2:2

  Сподели
437