Ливърпул ще надиграе и Брентфорд


И. Ангелов

Ливърпул ще надиграе и Брентфорд

Ливърпул - Брентфорд
Стадион: Анфийлд
Дата: 06.05.2023 г.
Час: 19:30 ч.

Ливърпул излиза в трети пореден мач у дома и се намира в страхотна форма след победите над Тотнъм и Фулъм, и след завръщането на Луис Диаз в нападение. Сега насреща идва противник, който също е мотивиран за европейските места, а Юрген Клоп все още има някои проблеми с липсващи играчи.

Брентфорд прекрати скорошния си спад след шест кръга без победа, като надви последователно Челси и Нотингам Форест. През януари тимът на Томас Франк победи Ливърпул, но този мач на "Анфийлд" със сигурност ще се различава.

Откъм състави, при домакините продължават да липсват Фирмино, Кейта, Байчетич и Рамзи, а Тиаго Алкантара ще пропусне остатъка от сезона заради предстояща операция. При гостите под въпрос е Айер, а аут са Янсон, Норгард, Люис-Потър и Стракоша.

Ливърпул спечели пет кръга поред във Висшата лига, и макар последните 4 да бяха с по 1 гол разлика, формата се подобри. Гостите разчитат на изключителния Иван Тоней в нападение след като той стигна кота 20 гола в последния мач, но класата му може да не достигне за да неутрализира нападението на противника, което достига до повече попадения.

Прогноза: Ливърпул - Брентфорд 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брентфорд (Томас Франк)
 
Рая
   
Пинок
Мий
Хики
Хенри
Дасилва
Ониека
Йенсен
Мбеумо
Тоней
Шаде
Диаз
Гакпо
Салах
Джоунс
Фабиньо
Елиът
Робертсън
Арнолд
Дайк
Конате
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Брентфорд 2:1

  Сподели
370