Ман Юнайтед няма да победи Астън Вила


И. Ангелов

Ман Юнайтед няма да победи Астън Вила

Манчестър Юнайтед - Астън Вила
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 30.04.2023 г.
Час: 16:00 ч.

Манчестър Юнайтед показа типичната игра от последно време срещу Тотнъм в последния кръг на Висшата лига, след като поведе с два гола преди почивката, замени някои от титулярите си и можеше да загуби, но излезе с 2:2 от Лондон. След трудните срещи със Севиля и Брайтън, Тотнъм изглеждаше лесен преди Тен Хаг да започне да търси смени.

Астън Вила продължава с изключителните представяния под ръководството на Унай Емери. В момента гостите се намират на 6 точки зад противника си, и ще са пределно амбицирани да достигнат възможно най-близо до топ 4 позициите. 

В двата лагера има редица проблеми. При Юнайтед аут са Варан, Лисандро Мартинез, Ван де Бек, Гарначо, Магуайър, Джоунс, МакТоминей и Хийтън. При гостите Емери не може да разчита на Бейли, Кеш, Коутиньо, Камара и Стийр.

Вероятно е и двата тима да заложат на най-силните си постройки и това да е достатъчно за домакините да тръгнат добре, но както се вижда напоследък, когато Тен Хаг иска да съхрани енергията на титулярите си, качеството спада, и тимът му не издържа до края когато контузени са основните му бранители. Вила в момента се намира в най-дългата поредица без загуба с 10 поредни кръга, и не се очаква да загуби тук. Най-малкото, което гостите ще очакват, е равен.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Астън Вила 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Унай Емери)
 
Мартинез
   
Конса
Мингс
Йънг
Морено
Дендонкер
Луиз
МакГин
Буендиа
Рамзи
Уоткинс
Рашфорд
Санчо
Бруно
Антони
Ериксен
Касемиро
Далот
Бисака
Шоу
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Астън Вила 1:1

  Сподели
524