Ман Сити ще удари Ливърпул


И. Ангелов

Ман Сити ще удари Ливърпул

Манчестър Сити - Ливърпул
Стадион: Етихад
Дата: 01.04.2023 г.
Час: 14:30 ч.

Манчестър Сити показваше изключителна форма преди паузата за национални срещи, като спечели 6 поредни мача във всички турнири, последните два като вкара 13 гола на Лайпциг и на Бърнли на "Етихад". Последната и единствена загуба на тима на този терен бе през февруари от Тотнъм, минимално с 1:0.

Ливърпул вдигна самочувствието с победата 7:0 над Ман Юнайтед, но след това загуби поредни срещи с Борнемут и Реал Мадрид, с което напусна ШЛ и загуби позиции в битката за горните места в Англия. Формата на Ливърпул на гости е именно основната причина за несгодите този сезон след като само 12 точки бяха спечелени извън дома.

Откъм състави отново Сити е много по-добре, макар ключовият Ерлинг Холанд да е поставен под въпрос. Освен него Фил Фоден е контузен и всички останали са налице за Пеп Гуардиола.

При Юрген Клоп контузени са Тиаго, Байчетич, Гомез, Рамзи, Диаз, и под въпрос са Нунез и Цимикас.

Това е ранната среща от кръга и Манчестър Сити ще иска да даде всичко за да съкрати дистанцията до върха и Арсенал в таблицата на Висшата лига до 5 точки. Формата на "червените" гости накланя везните в полза на домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - Ливърпул 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ливърпул (Юрген Клоп)
 
Алисон
   
Конате
Дайк
Арнолд
Робертсън
Елиът
Фабиньо
Хендерсън
Салах
Гакпо
Нунез
Халанд
Грилиш
Брюйне
Силва
Гюндоган
Родри
Аке
Стоунс
Диаш
Аканжи
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Ливърпул 2:0

  Сподели
579