Лестър ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Лестър ще затрудни Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Лестър Сити
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 19.02.2023 г.
Час: 16:00 ч.

И двата тима в неделната среща от Висшата лига на Англия ще са в добро настроение и ще играят с увереност на "Театъра на мечтите". Манчестър Юнайтед се намира на 5 точки от върха, където се борят Ман Сити и Арсенал, и през седмицата тимът взе 2:2 на гости на "Камп Ноу" от Барселона в Лига Европа.

Лестър Сити посрещна обратно в състава преди 3 кръга талисмана Джейми Мадисън, и от тогава "лисиците" спечелиха 3 кръга в първенството. В победите над Астън Вила и Тотнъм тимът вкара по 4 гола в два поредни мача, и Тен Хаг ще има проблеми да спре нападението в лицето на Мадисън, Ихеаначо и Барнс.

Още по-трудна ще е тази задача заради отсъствието на Касемиро в опорната позиция за домакините. Той ще изтърпи последен мач наказание след директния червен картон срещу Кристъл Палас преди 2 кръга. В състава могат да се завърнат Забицер и Лисандро Мартинез, които бяха наказани за Европа, докато Ериксен, Марсиал, Де Бек и МакТоминей лекуват травми, а Антони остава под въпрос.

За Лестър проблемите намаляват и аут остават Джъстин, Бертран, Перейра и Сумаре.

От последните 48 мача между тези отбори Юнайтед има 31 победи, 13 равенства и 4 загуби. В последните 5 обаче "лисиците" имат 3 победи и само 1 загуба, и при настоящата форма не е изключена нова победа на гостите. Тен Хаг обаче има опции и свежест както се доказа срещу Барселона, поради което се очаква най-малко да подели точките в случая.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Лестър Сити 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лестър Сити (Брендан Роджърс)
 
Уорд
   
Сутар
Фаес
Кастан
Кристиансен
Менди
Хол
Тете
Мадисън
Барнс
Ихеаначо
Вегхорст
Рашфорд
Бруно
Антони
Забитцер
Фред
Шоу
Далот
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Лестър Сити 2:2

  Сподели
384