Ман Юнайтед ще се разправи с Лийдс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се разправи с Лийдс

Манчестър Юнайтед - Лийдс Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 08.02.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Откакто загуби от Арсенал с 3:2 Манчестър Юнайтед спечели и четирите си срещи във всички турнири, с което и достигна финал на Купата на лигата и приближи "артилеристите" и първото място в класирането на Висшата лига. Сега в двадесет и първия кръг тимът може да се изравни по точки с Ман Сити на второто място при нова победа. Последната среща бе победа с 2:1 над Кристъл Палас, но Касемиро бе изгонен в този мач и сега ще липсва 3 срещи поред (2 от които са срещу Лийдс).

Лийдс Юнайтед не се намира в добра форма и вече 7 кръга няма успех, а това е и най-дългата подобна поредица от всички отбори в елита на Англия. Преди тази среща тимът загуби битката около дъното с Нотингам Форест минимално.

Освен Касемиро при домакините с контузии са Ериксен, МакТоминей, Марсиал и Ван де Бек. Тен Хаг страда от липса на хора в опорната зона, като в последните срещи експериментира с Виктор Линдельоф на позицията на Касемиро.

При гостите с проблеми са Родриго, Арчи Грей, Адам Форшоу, Стюарт Далас и Сони Пъркинс. Робин Кох може да се върне след наказание.

В последните 3 поредни домакинства Юнайтед вкара по най-малко 4 гола на съперниците си. С 5 победи от последните 6 мача срещу Лийдс домакинът е тежък фаворит.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Лийдс Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Лийдс (Джеси Марш)
 
Меслие
   
Купър
Вьобер
Ейлинг
Стрюих
Адамс
Рока
Синистера
Харисън
Гнонто
Бамфорд
Вегхорст
Рашфорд
Антони
Сабитцер
Бруно
Шоу
Фред
Бисака
Мартинез
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Лийдс 3:0

  Сподели
406