Ман Сити ще повтори Тотнъм в лигата


И. Ангелов

Ман Сити ще повтори Тотнъм в лигата

Тотнъм - Манчестър Сити
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 05.02.2023 г.
Час: 18:30 ч.

Тотнъм надгради минималния успех над Фулъм с победа с 3:0 в Престън за да прогресира и във ФА Къп. Последната загуба на тима бе във Висшата лига преди две седмици именно срещу противника от този кръг.

Манчестър Сити спечели три мача поред след загубите от Саутхемптън и Манчестър Юнайтед. Любопитно е обаче, че Сити няма победа на новопостроения "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" от откриването му през 2019 г. или вече 4 опита.

В двата състава проблемите са малко и Конте няма да може да разчита на Лукас Моура и Папе Сар. Ришарлисон е поставен под въпрос, като се очаква да е на линия за този голям двубой. При Сити само Джон Стоунс е с травма, докато Фоден е под въпрос. Изненадващо Жоао Кансело напусна клуба в посока Байерн Мюнхен след като загуби титулярното си място.

Ман Сити избегна загубата в 29 от последните 32 кръга в лигата. Тотнъм не допусна гол от Сити в последните 4 домакинства откакто играе на новия си стадион. Те бяха спечелени от домакините, но в момента те отстъпват в играта на своя противник.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Аканджи
Диаш
Люис
Аке
Родри
Гюндоган
Марез
Де Брюйне
Грилиш
Холанд
Сон
Кейн
Кулушевски
Перишич
Бентанкур
Хьойберг
Роял
Ленгле
Дайър
Ромеро
   
Лорис
 
Тотнъм (Антонио Конте)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Ман Сити 1:2

  Сподели
411