Ман Юнайтед няма да има проблем с Рединг


И. Ангелов

Ман Юнайтед няма да има проблем с Рединг

Манчестър Юнайтед - Рединг
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 28.01.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед се намира в добра форма в последните седмици и това бе видно в резултатната победа с 3:0 над Нотингам Форест в първия полуфинал от Купата на лигата. Сега в петия кръг на ФА Къп тимът се изправя срещу по-слаба опозиция и вероятно няма да разчита на всичките си титуляри.

Рединг загуби с 4:0 през уикенда от Стоук Сити и така за трети път през кампанията този отбор получава такова поражение. Обаче във всички предходни случаи този отбор отговори с победи, поради което Тен Хаг не трябва да подценява съперника.

В двата тима проблемите не са много, като при домакините Ван де Бек и Туанзебе продължават да липсват с травми. Под въпрос са Санчо, Шоу, Марсиал и Далот. При гостите Сам Хътчинсън е с контузия и под въпрос са още Лиам Муур и Анди Керъл.

Манчестър Юнайтед има 6 поредни победи над Рединг във всички турнири. В 5 от последните 7 срещу този съперник "червените дяволи" не допуснаха гол и вкараха по 2. Маркъс Рашфорд вкара 10 гола в последните 10 мача на тима и победите на Юнайтед в голяма степен се дължат на нападателя. В някакъв момент той трябва да получи почивка и това може да е такъв случай, като да се разчита на англичанина от пейката ако нещата на терена не се получават.

Тен Хаг ще се надява с голове да допринесе и новото попълнение Ваут Вегхорст, който в последния мач откри сметката си след зимния трансфер.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Рединг 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Рединг (Пол Инс)
 
Бузанис
   
Холмс
Дан
Мбенге
Абрефа
МакИнтайър
Лоум
Баба
Азиз
Лонг
Жоао
Вегхорст
Гарначо
Бруно
Антони
Ериксен
Фред
Маласия
Бисака
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Рединг 3:1

  Сподели
474