Ман Юнайтед ще се справи с Борнемут


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Борнемут

Манчестър Юнайтед - Борнемут
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 03.01.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед се пребори с някои трудности с Уулвс с 1:0 в деня на новата година и така постигна трета поредна победа във Висшата лига, всички до една вдъхновени от играчът във форма Маркъс Рашфорд. Той бе с наказание в последната среща от мениджъра Тен Хаг, като за закъснение той го остави резерва, но след като го включи на почивката нападателят вкара два гола, единият отменен от ВАР, за победата.

Обратно, Борнемут в момента пропада в таблицата и загуби 6 от последните 7 мача. Въодушевлението след пристигането на новия мениджър Гари О'Нийл изчезна и над него започва да се издига напрежение. Той обаче има доста проблеми с липсващи играчи - Билинг, Брукс, Нето, Станислас и Фредерикс, докато и Таверние е под въпрос.

При домакините продължават да липсват Далот и Туанзебе, докато под въпрос са Лисандро Мартинез, Скот МакТоминей и Джейдън Санчо.

Манчестър Юнайтед има 5 победи в последните 6 мача с Борнемут във всички турнири. С 3 поредни победи в лигата тимът е в настроение за нова победа. Борнемут допусна по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 кръга. Юнайтед има и само 1 загуба у дома в сезона, при 5 победи от последните 7 в лигата.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Борнемут 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борнемут (Гари О'Нийл)
 
Травърс
   
Мефам
Сенеси
Кели
Антони
Кук
Лерма
Дембеле
Земура
Муур
Соланке
Марсиал
Рашфорд
Бруно
Антони
Ериксен
Касемиро
Маласия
Бисака
Шоу
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Борнемут 2:0

  Сподели
413