Ман Сити ще се разправи с Брайтън


И. Ангелов

Ман Сити ще се разправи с Брайтън

Манчестър Сити - Брайтън
Стадион: Етихад
Дата: 22.10.2022 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити получи първата си загуба в последния мач от Висшата лига след като отстъпи на Ливърпул с 1:0 на гости. Това е първа загуба за Пеп Гуардиола от февруари и за първи път от март неговия отбор не вкара гол в мач.

Брайтън спечели 4 от първите 6 кръга, но след раздялата с Греъм Потър тимът няма успех в 4 поред, вкарвайки само 3 гола, и то всичките в онова 3:3 с Ливърпул. След напускането на Потър в посока Челси представянията на гостите изглежда се влошават с всеки следващ мач.

Двата тима нямат особено много проблеми, като при домакините с контузии остават Уокър, Стоунс и Филипс. При гостите Модер, Митома и Коулуил са с проблеми.

Манчестър Сити вкара по най-малко 4 гола в последните си 5 мача на "Етихад" в лигата. Тимът спечели 9 домакинства поред в Англия. Срещу Брайтън тимът на Пеп Гуардиола има 10 победи от 11 срещи, а сухите мрежи са 5 поред.

Сити ще иска да остави срещата с Ливърпул в миналото и да опита да затвори разликата с първия в таблицата - Арсенал. Очаква се агресивен подход и голове от страна на домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - Брайтън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Де Зерби)
 
Санчез
   
Фелтман
Дънк
Уебстър
Марч
Алистър
Кайседо
Тросар
Лалана
Уелбек
Грос
Фоден
Халанд
Марез
Родри
Брюйне
Силва
Гомез
Кансело
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Брайтън 3:0

  Сподели
334